134 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

 

Tæppemønster - tradition møder passion

Fordyb dig i en verden af ​​orientalske tæpper og opdag Orientens kunstværker. Hvert mønster ligner et maleri og er unikt i sig selv. Mønsteret er det vigtigste træk ved et orientalsk tæppe, som kombinerer knyttetraditionen fra provinsen og knytterens passion. Et gammelt tæppe fra Orienten legemliggør således væverens sjæl og provinsens normer og værdier. En væver bruger op til fire år på et eksemplar. Væverne modtager en designskabelon, som er typisk for provinsen, som de følger. Denne designskabelon bruges normalt kun én gang og varieres derefter. På landet knytter nomaderne dog nomadiske tæpper uden skabelon, men nabolandsbyernes design ligner hinanden. I disse tilfælde ligner tæpperne hinanden i farve og mønster.

Tæppeproduktion - et tæt koblet netværk

Konventionelle gamle orientalske tæpper er håndknyttede og kommer primært fra den antikke Orient. Derfor kaldes disse tæpper også ofte for persiske tæpper.

Tæppemateriale - fordelene ved naturfibre

Klassiske antikke tæpper er normalt lavet af naturlige fibre. Disse naturfibre er opdelt i plante- og animalske fibre. I langt de fleste tilfælde anvendes ny uld, der leveres fra lokale produktionssteder. Alle involverede interessenter i regionen nyder godt af dette. Den forarbejdede nye uld er lugtfri og har et højt fedtindhold. Dette gør tæpperne modstandsdygtige og holdbare. De forarbejdede naturfibre sikrer et afbalanceret indeklima og kan også kombineres med gulvvarme. Udover ny uld bruges andre naturgarner som korkuld, bomuld eller silke.

Tæppefarver - farvernes forvandling

Et antikt persisk tæppe er rigt på farver og nuancer. Farverige tæpper  i orange, rød eller grøn passer ind i næsten ethvert interiør, uanset om det er klassisk og orientalsk eller moderne og enkelt.

Håndlavede tæpper skal udsættes for sollys i mere end en måned for at kunne falme tilstrækkeligt. Denne tid bliver ikke normalt overholdt i forsyningskæden, så det er ikke underligt, at tæpperne i dit hjem falmer. For at sikre at tæppet falmer jævnt, bør det roteres hvert andet år. I nogle tilfælde får tæppet først sin rigtige farve efter ti år.

Tæppeform - det rigtige snit til ethvert interiør

Håndlavede antikke tæpper kommer i alle konventionelle former. Rektangulære tæpper er de mest almindelige. To specifikationer for rektangulære tæpper er firkantede tæpper og smalle lange tæpper kaldet "tæppeløbere". Runde tæpper og ovale tæpper er derimod meget sjældnere.

Tæppemønster - detaljeret og unikt

Den præcise udformning af tæppevævningen kan ses i prøverne. Det omhyggelige håndarbejde og alderen på disse tæpper gør et antikt orientalsk tæppe så værdifuldt. Hvert mønster er unikt i sig selv, og alligevel er der affiniteter inden for en tæppefamilie. Antikke orientalske tæpper får enkle, moderne faciliteter til at fremstå mere livlige takket være de mange forskellige farver og mønstre, hvilket skaber en mere behagelig atmosfære.

Boligen - tæpper beriger ethvert rum

Antikke orientalske tæpper er en smuk dekoration i ethvert rum. Det tidløse orientalske design overlever alle tidsaldres trends. De kan lægges ud i næsten ethvert rum, hvad enten det er i den lyse stue eller i det hyggelige soveværelse. Selv pletter er ikke noget problem. De fantastiske mønstre får mindre pletter til at fremstå usynlige. I modsætning til grove højluvede tæpper, såsom shaggy-tæpper, er antikke orientalske tæpper meget fine og har kort luv. Det betyder, at disse tæpper også kan hænges op på dine vægge som udsmykning.

Bring orientalsk kultur ind i dit hjem og hyld vævernes kreativitet og mange års hårde arbejde.

Gamle persiske tæpper er værdigenstande fra den gamle Orient. Disse tæpper har holdt i mange år og har ikke mistet deres glans over tid. Med regelmæssig pleje og rengøring kan tæpperne holde i mange år endnu. Derudover er de relativt stabile i pris og taber kun lidt i værdi.

Vejledning - orientalske tæpper

Kvalitetsløfte - oplev kvaliteten af ​​vores tæpper

Hvert af vores tæpper bliver underkastet et omhyggeligt kvalitetstjek og vurderet. Først efter vellykket test afleveres vores tæpper til salgsafdelingen. Du kan købe dit antikke tæppe uden bekymringer og returnere det gratis inden for 31 dage, hvis du ikke kan lide det.

Tæppeleksikon - al information om tæpper

Er du nysgerrig, og har du brug for mere information om de tæpper, vi tilbyder? I vores tæppeleksikon finder du blandt andet svar på spørgsmål som:

 

 • "Findes der antikke orientalske tæpper i hvid?"
 • "Hvilket mønster er typisk for et antikt tæppe?"
 • "Hvilket materiale foretrækkes til orientalske tæpper?"
 • "Hvilken region kommer antikke orientalske tæpper fra?"
 • "Hvad kendetegner antikke orientalske tæpper?"

 

Tæppematerialevidenskab - hurtigt materialeoverblik

For at tæppet opfylder dine komfortkrav, bør du danne dig et overblik over de materialer, vi bruger i vores materialesektion. Uld er almindeligt brugt, men hvert uldtæppe kan laves af forskellig uld.

Brug søgefunktion & rumplanlægger - en kort vejledning til rumplanlægning

Hvis du ikke har nogen konkret idé om, hvilket tæppe der passer til hvilket rum, så kan du bruge vores rumplanlægger. Der vil du modtage præcise instruktioner i, hvordan du lægger dine tæpper hensigtsmæssigt ud i stuen, spisestuen, soveværelset,  børneværelset eller entreen.

Tæppeproduktsortiment - forskellige kollektioner og prisklasser

I vores produktsortiment får du et hurtigt overblik over hele vores sortiment. Der er et stort udvalg af antikke tæpper online i vores webshop, der bare venter på at finde den rigtige køber. De forskellige udbudte kollektioner er sat sammen over mere end 50 år og indeholder tæpper i forskellige prisklasser.

Tæppeproduktion - dit individuelle drømmetæppe

Hvis du ikke kan finde det tæppe, du ønsker, i vores sortiment, tilbyder vi dig at lave en forespørgsel om produktion uden beregning. Vi behandler din anmodning så hurtigt som muligt og vender tilbage til dig med det samme.

Vores tæpper - fragt & garanti 

Forsendelse til og fra Tyskland og mange andre lande er gratis for dig. Kan du ikke lide tæppet, kan du gøre brug af din 31 dages returret. Derudover giver vi 12 måneders garanti på hele vores sortiment.

Betaling - bestil nemt tæpper online

Køb dit drømmetæppe online og betal med den betalingsmetode, der passer dig. Udover de sædvanlige betalingsmetoder som bankoverførsel på forhånd, kreditkort eller PayPal tilbyder vi også betaling via Amazon Pay, kontant betaling ved afhentning og ratebetaling.

Tæpperens & tæppereparation - pleje af tæpper

Du kan finde ud af, hvordan du plejer dit tæppe korrekt, og hvornår professionel pleje er påkrævet i vores blog om tæpperens og tæppereparation.

Spørgsmål og forslag - venlig kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige kundeservice vil med glæde behandle din forespørgsel og vil helt sikkert finde en passende løsning.

Tjeklisten før dit køb - køb dit tæppe online med sindsro

 

 • Har jeg opmålt de vigtigste områder af mine rum?
 • Har jeg valgt den rigtige størrelse?
 • Er formen egnet til mit formål?
 • Passer farverne og designet til mit interiør?
 • Har jeg valgt det rigtige luvmateriale?
 • Har jeg valgt den rigtige betalingsmetode?

 


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });