(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

11 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Ovale tæpper - elegante og alsidige

Et ovalt tæppe er praktisk og alsidigt. Denne populære tæppeform passer smukt ind i opholdsrum og skaber et indbydende og hyggeligt udtryk. De afrundede ender kombinerer runde tæpper med en aflang form, så de kan lægges ekstremt varierende. I webshoppen finder du tæpper i oval form fra førende mærkevareproducenter med høj materiale- og forarbejdningskvalitet. Alle modeller er robuste, holdbare og nemme at pleje. Du får en bred vifte af farver og mønstre at vælge imellem. Derudover findes der mange forskellige modelvarianter, lige fra kortluvet tæpper til langluvet tæpper. Find ud af mere om vores udvalg af ovale tæpper nedenfor.

 

Hvad gør ovale tæpper så specielle?

Ovale tæpper er meget tæt på runde tæpper på grund af deres form. De har hverken hjørner eller kanter, men adskiller sig fra cirklen ved, at de har en vandret og en lodret retning. Da cirkler strækkes i længden og bredden, tilbyder de et betydeligt forstørret område. 

Ovale tæpper er meget harmoniske i deres udseende. De danner ofte et centralt punkt i rum, hvor folk kan lide at mødes. Ovale tæpper danner en ideel kombination af cirkel og rektangel, som på den ene side har et stort areal og på den anden side klarer sig uden hårde kanter og konturer. Sådan finder friskhed og variation vej og skaber en hyggelig stemning, hvor alle kan føle sig godt tilpas. En moderne form, der giver mange fordele og derfor forstår at imponere i alle indretningsstile.

Ovale tæpper beriger ethvert opholdsområde

For opholdsområdet er et ovalt stuetæppe et rigtigt aktiv. Form, farver og mønstre giver et harmonisk indtryk og skaber en hyggelig atmosfære. Folk har siddet sammen i en rundkreds siden umindelige tider, og i dag kan de især godt lide at gøre det i stuen på en behagelig sofa eller over et måltid sammen i spisestuen eller i køkkenet. Ovale tæpper tilpasser sig perfekt til kaffe- og spiseborde og giver også plads nok til store familier og gæster. Den ovale form er lige så velegnet som et firkantet tæppe, da den står for orden og skaber stærke kontraster til kantede former og lige konturer. Her giver de plads nok på børneværelset til at boltre sig og lege, mens de i soveværelset sikrer en god stemning.

Vi har et stort udvalg af ovale tæpper, og derfor er det nemt at finde en model, der passer til dit rums design. Klassiske orientalske tæpper fås såvel som vintage-tæpper og modeller i aktuelle trendfarver. Alt efter behov og smag kan du vælge et tæppe med en lang eller kort luv.

 

Ovale tæppers smukke form

Det er ikke uden grund, at Feng Shui fokuserer på flydende, runde og buede former og foretrækker ovale sofaborde og tæpper frem for rektangulære. 1970'erne fokuserede også på runde og organiske former til møbler og mønstre - inklusive tæpper. Sådan passer ovale tæpper perfekt ind i et retro-interiør, uanset om det er i pastelfarver fra 50'erne eller i 70'ernes klare farver. I modsætning hertil ses de dæmpede naturfarver og den klassiske elegante grå eller sorte farve. Ovale tæpper er alsidige og har en smuk form, der sikrer hygge i både moderne og orientalske indretningsstile og inviterer dig til at føle dig hjemme og godt tilpas.

Ovale tæpper i mange farver og materialer

Udover den rigtige størrelse bidrager farver og materialer også væsentligt til en hjemlig stemning. Store tæpper er ideelle til at fylde store rum med hygge, mens et lille tæppe med flotte farver giver lyse farvestænk i små rum. Udvalget af ovale tæpper er næsten ubegrænset. Hvis du kan lide det mere enkelt, kan du vælge et ensfarvet ovalt tæppe i dæmpede naturfarver og, kan du lide det mere iøjnefaldende, kan du nyde en bred vifte af lyse farver og ekstravagante mønstre. Tæpperne kan matches til møblernes farve eller sætte deres eget stilfulde præg med farvekontraster.

Ovale højluvet tæpper sikrer en høj grad af komfort, luftige og kælne bløde med uld og syntetiske fibre, de inviterer dig til at lege såvel som til at slappe af. Kortluvet orientalske tæpper ser særligt elegante og stilfulde ud med kunstfærdige ornamenter og ny uld af høj kvalitet, jute-tæpper fremstår meget naturlige takket være de forarbejdede plantefibre og fylder hvert rum med et strejf af noget eksotisk. I travle rum er det en fordel med ovale tæpper i bomuld, som er hygiejniske, vaskbare og meget bløde.

Vores udvalg af tæpper i oval form

Hos Morgenland Tæpper tilbyder vi vores kunder et bredt udvalg af ovale tæpper. Det spænder fra orientalske tæpper i en bred vifte af farver, størrelser og mønstre til guldfarvede, røde og grønne Gabbeh-tæpper til naturfarvede og flerfarvede sisaltæpper med og uden kantbånd. Vores håndknyttede Ziegler-tæpper er særligt fint udformet og lavet af ren ny uld. Vores ovale tæpper varierer i størrelse og imponerer med deres kvalitet, både hvad angår materialer og produktion. Vores kunders tilfredshed er vores topprioritet, og derfor er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig i din søgen efter dit personlige yndlingstæppe. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik.

Køb og finansier ovale tæpper på afbetaling

I webshoppen finder du et stort udvalg af ovale tæpper i topkvalitet til indendørs og udendørs brug fra førende mærkevareproducenter. Find det helt rigtige tæppe, der kombinerer elegance og funktionalitet, og som du kan have glæde af i mange år fremover. Vi tilbyder, at du kan finansiere dit tæppekøb på fordelagtige vilkår med op til 48 månedlige afdrag. Når du handler hos os, kan du drage fordel af et stort udvalg, pålidelig kvalitet, attraktive priser og hurtig levering.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });