(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

0 Tæpper

Ingen resultater for den valgte filtrering

Desværre matcher dine søgekriterier ingen af vores tæpper. Da vores produktudvalg er meget alsidigt, kan vi helt sikkert finde et tæppe, der passer til dine ønsker.

Kontakt os venligst på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vores kundeservice vil gerne rådgive dig!

Pelstæpper

En ting er sikkert: Pelstæpper er ikke tæpper som andre! Om ikke andet, fordi dets varianter - fra det originale koskindstæppe til den bløde langhårede pels - og pelstæppets anvendelsesmuligheder er enorme. Lad dig inspirere og find din favorit, uanset om det er rustikt og komfortabelt eller ekstravagant luksuriøst.
 
 

Indret din bolig med flotte pelstæpper

Et pelstæppe fås i forskellige størrelser og farver, så det passer perfekt ind i ethvert rum. Både farve og størrelse kan på vidunderlig vis koordineres med det respektive rum i boligen for at sætte pelstæppet i rampelyset. Uanset om det er i en kælderbar, på væggen eller blot foran fjernsynet, er det simpelthen et rigtigt blikfang.

Spændende udvalg af imiterede pelstæpper til dit interiør

I modsætning til et tæppe, der er lavet af ægte pels, kan et imiteret pels tæppe bruges uden dårlig samvittighed, for intet dyr måtte dø for det. Produktionen foregår normalt maskinelt, hvortil der eksempelvis anvendes polyester som syntetisk fiber. Syntetiske fibre har desuden den fordel, at farven på tæppet kan være meget individuel, så alt kan findes fra beige til brune eller lyse toner.

Scandi til moderne: det rigtige pelstæppe til din stil

Udvalget af pelstæpper er enormt, så der er noget for enhver stil. Det er vigtigt at vælge den rigtige stil for at understøtte harmonien i rummet. Af samme grund fås pelstæpper i følgende stilarter:

Moderne pelstæpper

Der findes tæpper til en moderne livsstil, hvor de fleste tæpper ofte er ensfarvede eller har et enkelt mønster. Geometriske former er lige så populære, for eksempel firkanter eller cirkler, som en meget klassisk form.

Scandi-pelstæpper

Den lange luv, som er meget blød og behagelig for fødderne, er særligt slående. Den passer perfekt foran en sofa, men selvfølgelig også under et sidebord eller som et lille blikfang midt i rummet.

Pelstæpper til landlig stil

Den rustikke landstedsstil er kendetegnet ved massive træmøbler, der kan findes i alle rum. Pelstæpper kan for eksempel også være lammeskindstæpper, som med garanti vil vække opmærksomhed og derfor er perfekte til at ligge midt i rummet.

Blødt og varmende: fordelene ved pelstæpper

Den største fordel ved disse tæpper er, at de kan bruges på mange måder. Det fungerer både som et sengetæppe, men også som et tæppe foran sengen, der holder dine fødder varme og giver komfort, hvis du har stået op i mange timer på arbejdet. Det hyggelige tæppe er den ideelle løsning til at gå barfodet i rummet til enhver tid, især på gulve, der i sagens natur er køligere, såsom parket. Det bløde tæppe er et lille blikfang, når det placeres direkte i rummet og kommer der til udtryk i markante farver eller mønstre.

Pelstæpper fås i mange farver og former

Dybest set er disse tæpper helt unikke. Skindene kommer ofte fra kvæg, hvis pels heller ikke ser ens ud. Dette faktum afspejles også i det moderne tæppe. De mange forskellige farver på et imiteret pelstæppe er særligt iøjnefaldende, så de på vidunderlig vis kan tilpasses det eksisterende interiør.

Pelstæpper kombinerer luksus og komfort

Hvis du ønsker at give dit hjem et strejf af komfort og luksus, så er dette tæppe det helt rigtige valg. De egner sig ikke kun som underlag til en elegant lædersofa eller en lænestol, men kan også udsmykke en væg på en særlig måde eller ligge som et hyggeligt tæppe på gulvet. På grund af deres fremragende håndværk er de af høj kvalitet og samtidig ekstremt slidstærke, så de pynter i dine rum i lang tid.

Forskellige typer pelstæpper og deres fordele

Går du med tanker om at købe et pelstæppe, kan du vælge mellem en lang række forskellige pelstyper. Fåreskind og lammeskindstæpper har en dyb luv og er derfor særligt bløde. De varmer dine fødder og er også ideelle som en blød siddepude. Glatte og korthårede er derimod tæpper, som er lavet af fx koskind eller okseskind. Da håret ikke knækker, anbefales de også til travle opholdsrum. I dag kan et imiteret pelstæpper nærmest ikke skelnes fra den originale pels. Fordi de er vævet af syntetiske fibre som polyakryl og polyester, kommer de tæt på kvaliteten og udseendet af ægte pelstæpper og viser sig også at være et billigt alternativ, der tilmed er nemt at pleje.

Ægte pelstæpper er unikke, fordi hvert dyr har sin egen pelsstruktur og farve. Også formmæssigt er pelstæpper unikke. Som et rent naturprodukt er pelstæpper bæredygtige, åndbare, fugtregulerende og varmeisolerende. Derudover giver de med deres naturlige udseende hvert værelse en stilfuld og behagelig atmosfære.

Pelstæpper imponerer med deres mangfoldighed

Webshoppen tilbyder lammeskindstæpper i korte og lange hårvarianter, og afhængig af fåreracen kan man vælge imellem tætte og glatte samt krøllede skind. Tæpperne fås som et enkelt stykke i den klassiske lammeskindsform eller som et stort tæppe, der er lavet af sammensyede stykker - størrelser på op til 250 gange 350 centimeter er ikke ualmindeligt her. Lammeskindstæpper med en bred vifte af former og farver sikrer et bredt udvalg.

Okse- og koskind udmærker sig på forskellige måder. Enten som et helt skind i form af et dyr med individuelt mønster eller som et patchworktæppe. Sidstnævnte er sammensyet af ​​pelsstykker i forskellige størrelser og fanger øjet med deres smukke design med mønstre, der forestiller firkanter, rektangler, diamanter og cirkler i en eller flere farver.

Imiterede pelstæpper inspirerer med mange forskellige former og en farverig palet. Dette spænder fra hvid og beige til sarte pastelfarver til intens rød, gul eller blå. I et zebra- og leopardmønster skaber de et safari-look, i pink får de prinsessernes hjerter til at banke hurtigere og som sort og hvid okselæder tilbyder de et godt alternativ til alle dem, der ikke ønsker at omgive sig med ægte dyrepels.

Finansiering: Kontant eller på afbetaling

Afhængig af størrelsen af ​​pelstæppet kan et køb være forbundet med høje omkostninger. Vi tilbyder vores kunder flere forskellige betalingsmuligheder, eksempelvis en afbetalingsordning på op til 48 måneder. Antallet af afdrag og størrelsen af ​​de månedlige afdrag kan du selv bestemme, så tilbagebetalingen kan tilpasses dine personlige forhold. Betaling kan enten ske ved klassisk bankoverførsel, Visa, Mastercard, Klarna eller PayPal.

Plejetips

Et pelstæppe er ikke specielt nemt at pleje og rengøre, så her skal man passe på. Som regel kan den let rengøres for støv og krummer med en støvsuger. Kraftig snavs kan derimod kun fjernes kemisk, hvilket egentlig ikke gavner materialet.

Vedligeholdelsen af et pelstæppe omfatter regelmæssig fjernelse af støv og fastgroet snavs med en støvsuger. Støvsugeren må kun suge på det laveste niveau og kun i med hårene. Et særligt pelsbørstetilbehør er særligt velegnet til at løsne tæpper med lang luv. Groft snavs kan nemt fjernes fra små tæpper og gangtæpper ved at ryste dem udendørs eller bruge tæppebankeren. Regelmæssig og grundig udluftning afslutter tæppeplejen. Pletter og let snavs kan tørres bort med en fugtig klud og en uld- eller pelsshampoo i mindst mulig dosering med vand, der ikke er for varmt. Afhængigt af tæppet er rengøring i vaskemaskinen også mulig (følg venligst plejevejledningen). I tilfælde af kraftig tilsmudsning er det tilrådeligt at benytte sig af et professionelt tæpperenserfirma, der er specialiseret i pelse.

Syntetiske pelstæpper er nemme at maskinvaske. En vaskepose, et mildt vaskemiddel, lave temperaturer og den skånsomme cyklus for sarte stoffer vil forhindre, at dit imiterede pelstæppe mister glansen. Efter tørring er den luftig og blød igen på ingen tid. Følg altid producentens instruktioner for rengøring og tørring.

Rustikt - moderne - ekstravagant - det rigtige pelstæppe til ethvert rum

Et pelstæppe fylder enhver stue med komfort. Med sit stilrene look inspirerer den i stuen foran sofaen og pejsen, i soveværelset imponerer den med sin varme og uforlignelige blødhed, når man går barfodet rundt. I rum, der bruges hyppigt, er et kortluvet tæppe frem for et højluvet pelstæppe at foretrække. Mangfoldigheden af ​​et pelstæppe spænder fra det naturlige look, til stilfuld elegance, til det brogede og nuttede farvestænk. Hvad enten det er landlig stil, skandinavisk stil, vintage, eksotisk eller rettere minimalistisk moderne - denne type tæppe matcher alt. Især på kølige overflader såsom stengulve eller fliser danner de en naturlig, høj kontrast og varm kontrast. Det samme gælder sobre og glatte overflader af glas, krom eller læder.

Vores tæpper kan bruges på mange forskellige måder og fås som sengetæpper, løbere og tæpper. Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af naturlige materialer og syntetiske fibre. Dette suppleres af en bred vifte af farver og størrelser. Vi rådgiver dig gerne om egenskaberne ved vores smukke tæpper, besvarer dine spørgsmål med professionel kompetence og hjælper dig på vej til at finde dit yndlingstæppe. Vi glæder os!


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });