(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

129 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Hvide tæpper til alle opholdsrum

 

Et hvidt tæppe er indbegrebet af diskret elegance. Opholdsrum får en hyggelig atmosfære, der fremstår lineær. De vævede og håndknyttede tæpper kan have traditionelle mønstre eller moderne design, som understreger dit individuelle boligkoncept. Hvis du kan lide kontraster, kan du vælge et trendy sort/hvidt tæppe med grafiske elementer. Hvide tæpper fra Orienten med filigranmønstre giver stuen en traditionel elegance og en varm aura. Alle vores boligtekstiler er af høj kvalitet og fås i forskellige størrelser, såvel som i høj luv og kort luv. Så i vores webshop kan du finde den helt rigtige løber til smalle rum såsom entre eller gang, eller du finder store tæpper, der skaber ekstra hygge i stuer og studier eller børneværelser.


 

 

Stilfuld indretning med et hvidt tæppe

Hvis du ønsker at indrette et værelse lyst og komfortabelt, har du brug for et moderne hvidt tæppe af høj kvalitet. Et sådant tæppe er kendetegnet ved sin klare og venlige farve og danner en vidunderlig kontrast til mørke møbler. Her i webshoppen finder du et bredt udvalg af hvide tæpper fra førende mærkevareproducenter. Alle modeller venter på dig med fremragende materiale- og forarbejdningskvalitet. De er slidstærke, holdbare og nemme at pleje. Læs mere om vores udvalg af hvide tæpper nedenfor.

Klassiske orientalske tæpper er kunsthåndværk i særklasse

Hvert orientalsk tæppe fortæller sin egen historie. Traditionelle og håndlavede eksemplarer er ikke skabt ud fra strenge designspecifikationer. Væverne skaber mønstrene fra hukommelsen. Farverne og mønstrene varierer efter region. Så der er en stor portion passion og sans for detaljer i håndlavede tæpper. Ny uld af høj kvalitet bruges til produktion. Materialet gør de smudsafvisende og plejevenlige boligtekstiler særligt slidstærke. De fine designelementer og mønstre ligner et kunstværk, når tæppet ligger på gulvet. De håndlavede tæpper er lidt dyrere end industrielt fremstillede tæpper. Investeringen kan betale sig på længere sigt for alle, der ønsker at realisere et højkvalitets, holdbart og tidløst boligkoncept.

Orientalsk tæppe: hvidt med sort mønster

Orientalske tæpper skaber en fantastisk stemning i dine opholdsrum. De er kendetegnet ved kreative mønstre og en række forskellige farver. Men der findes også simple modeller i hvid og sort. De passer perfekt ind i en moderne indretningsstil, hvor de skaber en hyggelig og flot visuel effekt. Hos Morgenland finder du orientalske tæpper i forskellige sort /hvide mønstre. Klare, geometriske linjer passer perfekt til en enkel indretningsstil. Den hvide pels og langluvede tæpper tilføjer derimod hygge. Langhårede tæpper er utroligt bløde og komfortable at gå på. Vi har også hvide løbere til gangen eller badeværelset. Til udendørs arealer finder du hvide tæpper, som er lavet af syntetiske fibre og sisal eller jute. De er holdbare og vejrbestandige. Kantbåndene sikrer, at de ikke flosser.

Stuetæpper i hvidt passer til enhver livsstil

Farven hvid ser naturlig, neutral og tidløs ud. Den kan kombineres med forskellige farvekoncepter og materialer og er en af ​​de mest populære indretningsfarver takket være dens tilpasningsevne. Shaggy tæpper i hvid er lavet af luftige, varme fibre, der føles bløde eller ligefrem silkebløde under fødderne. Takket være det store sortiment kan alle skabe deres egen livsstil med et højluvet tæppe i hvidt eller i nuancer, der spænder fra beige til cremefarvet. Den praktiske sideeffekt: De populære tæpper med lang luv får små rum til at fremstå større og lysere. Det er lige meget, om du vælger et tæppe i hvidt eller cremefarvet, en lang eller kort luv eller til vævede tekstiler - stuetæpper i hvid fremtryller et elegant, lyst og hyggeligt hjem.

Stort udvalg af hvide tæpper

Hvide tæpper fås i et bredt udvalg hos Morgenland. Du vil nemt finde noget, der passer til enhver livsstil. På grund af deres afdæmpede design harmonerer de hvide tæpper med en bred vifte af indretningsstile fra klassisk til moderne. De hvide tæpper passer særlig godt sammen med elegant læder, farverig keramik og naturlige træmøbler. Hvide tæpper får ellers mørke rum til at lyse op. Her er alle fordelene ved et hvidt tæppe:

  • enkelt og elegant
  • kan kombineres på mange måder
  • holdbart og nemt at pleje
  • passende modeller til ethvert rum
  • fremragende kontrast til mørke møbler
  • lyst, indbydende og hjemligt udtryk
     

Plej det hvide tæppe ordentligt

Hvide tæpper har brug for jævnlig pleje. Eksperter anbefaler, at man vender det hvide tæppe cirka hver sjette måned. Filtpuder under møblerne beskytter gulvtæpper mod at blive beskadiget af møblernes skarpe kanter. Synligt snavs kan fjernes hos en professionel tæpperens. Det er tilrådeligt at få tæppet professionelt rengjort hvert tredje til ottende år for forsigtigt at fjerne støv fra stoffet. Med en professionel rengøring kan du være sikker på, at snavs forsigtigt og skånsomt fjernes, og at du kan nyde dit yndlingstæppe i mange år fremover.

Forskellige produkter og designs af højeste kvalitet

Når det kommer til boligtekstiler som fx tæpper, afhænger det af materialet. Langtidsholdbare og robuste tæpper forbliver lige så smukke, som de var den første dag, selv i rum med mere trafik, når blot de får en god pleje. Bomuld har en ekstra lydisolerende effekt. Ny uld føles særlig behagelig under fødderne. Silke er et ekstremt ædelt materiale til tæppeproduktion. Hvis du kan lide detaljerede dekorationer, er et persisk tæppe det rigtige valg. Gabbeh-tæpper passer til en mere dæmpet indretningsstil. Mønstrene er reduceret til det væsentlige og fremstår rolige og naturlige. Bestil dit tæppe i hvid eller andre attraktive farver nemt online allerede i dag og få det leveret direkte til dit hjem. Takket være vores egen produktion kan vi garantere den bedste kvalitet til fair priser.

Køb og finansier hvide tæpper på afbetaling

Oplev vores kæmpe udvalg af hvide tæpper i webshoppen. Du finder modeller til indendørs og udendørs brug samt tæpper og løbere i runde, firkantede og rektangulære former. I sortimentet er ensfarvede modeller repræsenteret såvel som modeller med elegante mønstre. Du kan altid regne med kvaliteten af de hvide tæpper fra vores sortiment. Har du brug for en fleksibel afdragsordning, så tilbyder vi afbetaling i op til 48 måneder. Drag fordel af førsteklasses kvalitet, lave priser og hurtig forsendelse.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });