(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

Kortluvet tæpper

925 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Elegant kortluvet tæppe til dine opholdsrum


Med et moderne kortluvet tæppe, også kendt som et lavluvet tæppe, kan du visuelt forbedre indretningen i stuen og spisestuen. Disse pragtfulde tæpper har en høj materiale- og produktionskvalitet. De er robuste, holdbare og nemme at pleje i hverdagen. I vores webshop finder du et bredt udvalg af tæppemodeller med kort luv i mange forskellige størrelser, former, farver og mønstre. Nedenfor kan du læse mere om vores udvalg af kortluvede tæpper.

 

Kortluvede tæpper og deres egenskaber

Den vigtigste egenskab ved modellens korte luv er dens glatte overflade. Dette adskiller dem klart fra de såkaldte højluvede tæpper. Kortluvet tæpper kan således vise mønstre på en særlig udtryksfuld måde og er desuden nemme at vedligeholde. Kan du lide grafiske mønstre? De kommer til deres ret på et kortluvet tæppe i gråt eller beige. Det er lige meget, om det er striber og tern, blomstermønstre eller geometriske motiver: kortluvede tæpper fås i alle tænkelige mønstre og farver, så det er ikke nemt at vælge. Kortluvede tæpper kaldes også fladvævede tæpper; deres luv har en maksimal højde på 1,5 centimeter.

Hvad er fordelene ved et kortluvet tæppe?

Et moderne kortluvet tæppe af høj kvalitet byder på adskillige praktiske fordele. Fibrene er maksimalt 1,50 centimeter høje, mens trådene på et højluvet tæppet er mellem 1,5 og fem centimeter høje. Derudover er fibrene gjort mere kompakte, så de bedre kan fremvise design og mønstre. I modsætning til lange luv tiltrækker de korte fibre også mindre støv, mider og snavs. Et kortluvet tæppe er nemmere at rengøre og viser sig at være mere slidstærkt og holdbart. Modeller med kort luv er et godt valg for kæledyrsejere og allergikere. De er også kendetegnet ved blød gangkomfort og tilbyder fremragende lydisolering. Her er de vigtigste fordele ved kortluvede tæpper:

 • Korte fibre og nemme at rengøre
 • robust og holdbar
 • velegnet til allergikere og dyreejere
 • elegante mønstre og designs
 • blød gangkomfort
 • god lydisolering

Kortluvede tæpper i mange former og farver

Moderne kortluvede tæpper fås i mange forskellige former og farver. I vores butik har du valget mellem firkantede , runde og rektangulære modeller. Du kan også vælge modeller i farver og mønstre, der matcher rummet og indretningsstilen. Egnede tæpper fås til stue, spisestue, børneværelse, soveværelse, kontor og entré. De kortluvede tæpper harmonerer godt med møblerne og skaber en hyggelig atmosfære.

Kortluvede tæpper - til enhver stil og opholdsområde

Kortluvede tæpper fås i vores butik som persiske og orientalske tæpper. Du kan også regne med vores klassiske modeller med vintage-look. Ud over ensfarvede eksemplarer findes der også tæpper med usædvanlige farvekombinationer og i komplekse mønstre. Tæppeoverfladens fibre er behageligt bløde og fanges ikke så let. Du finder også broer og løbere i kortluv design i vores butik, som også vil vise sig i gangen, i udestuen eller på badeværelset.

Kortluvede tæpper - de plejevenlige

Kortluvede tæpper skaber ikke kun en indbydende og hyggelig atmosfære. Tværtimod er de robuste og nemme at passe. I de fleste tilfælde er regelmæssig støvsugning nok til at holde dem rene. Det fremragende materiale og fremstillingskvalitet sikrer, at næsten ingen snavs og støv klæber til fibrene. Oplev det brede udvalg af moderne og højkvalitets kortluvet tæpper her i butikken og nyd godt af attraktive priser og hurtig levering.

Forskellige materialer: Disse tæppematerialer forbedrer dit boligareal

Det orientalske kortluvede tæppe er sisaltæppet. Det er fremstillet af naturfibre og er meget robust. Hvis du har kæledyr eller små børn, er denne type kortluvet tæppe velegnet til dig. Sisal er også kendt for sine fugtbindende egenskaber. Fordelen: Dit indeklima bliver forbedret, hvis du vælger et sisaltæppe. Ny uld er også et populært materiale til et kortluvet tæppe. Ny uld er kendt for sine varmende egenskaber og er stadig meget nemt at pleje. Når du køber dit kortluvede tæppe, skal du sikre dig, at det er certificeret efter Öko-Tex Standard 100, og at det er egnet til gulvbelægning.

Rengør kortluvede tæpper ordentligt

Kortluvede tæpper har ingen luv. Ikke desto mindre er de varme og kan have en ru eller en glat tekstureret overflade. Denne type tæppe er vandafvisende. Du kan derfor nemt børste det meste af snavset væk fra dit kortluvede tæppe. En væsentlig fordel ved de kortluvede tæpper: Har du en støvsugerrobot som husholdningshjælp, så renser den selv dit kortluvede tæppe. Med langluvede tæpper når sådan en vakuumrobot derimod hurtigt sine grænser. Hvis dit tæppe er meget snavset, kan du vaske det med shampoo. Du kan også lægge mange tæpper i vaskemaskinen uden problemer. Det bedste tidspunkt at rengøre tæppet på er i sommermånederne. Kortluvede tæpper, der er skridsikre, bør ikke maskinvaskes på grund af deres belægning. Dette gælder også for tæpper, der er lavet af sisal, kokosfibre, bast eller andre naturfibre. Hvis du ønsker at undvære kemiske tæpperensere, er følgende hjælpemidler noget for dig: 

Tæpperens anbefaler:

 • Bagepulver
 • Glasrens
 • Barberskum
 • Salt
 • Citronsyre

Uanset hvilket rengøringsmiddel du vælger: prøv det først på et lille område. Ikke alle rengøringsmidler er velegnede til alle typer kortluvede tæpper. Jo højere kvalitet og dyrere tæppet er, jo mere følsomt er det over for kemiske rengøringsmidler. Du kan i øvrigt også imprægnere kortluvede tæpper. Imprægnering gør dem mindre modtagelige overfor snavs.

Hvilket kortluvet tæppe passer til hvilken livsstil?

Er du mere minimalist? Så kan dit kortluvede tæppe blive lidt mere farverigt. Motiver med et orientalsk præg i varme farver som rød eller gul skaber straks en hyggelig stil. Hvis din boligindretning derimod allerede er meget farverig, er det bedre at vælge en ensfarvet model i mere neutrale farver som det populære grå kortluvede tæppe, beige kortluvede tæppe eller hvide kortluvede tæppe. Elsker du den hippe shabby chic? Allerede dengang var stuetæppet med kort luv i vintagestil et absolut blikfang. Klassiske printmønstre og blomstermotiver er også perfekte til at give din boligindretning prikken over i'et. Den skandinaviske indretningsstil er derimod præget af minimalisme. Et kortluvet tæppe med et mønster, der er for prangende, ville se malplaceret ud her. Det er bedre at vælge en ensfarvet model, der er diskret reserveret. Med den orientalske indretningsstil kan tingene derimod være meget mere overdådige og iøjnefaldende. Varme jordfarver som orange, rød og brun kendetegner denne indretningsstil. Med kortluvede tæpper sikrer du en hyggelig stemning i boligen. Kortluvede tæpper fås naturligvis i mange forskellige størrelser og former. Du kan også købe denne type tæppe som bro eller sengetæppe. Alle tæpper, der ikke er længere end en meter, kaldes broer. De kan bruges til at bygge bro over korte afstande i hjemmet, for eksempel som løber i gangen.

Konklusion: Individuel boligindretning med kortluvede tæpper

Kortluvet tæpper er ideelle til at give dit opholdsrum en individuel stil. De skaber en hyggelig stil på laminat eller parket. Det er lige meget, om du vælger den runde eller den firkantede form: Du kan have fornøjelsen af et kortluvet tæppe i årevis, fordi det er så nemt at pleje.

 • Sisal-tæpper sikrer et optimalt indeklima og er nemme at pleje
 • Et ensfarvet, kortluvet tæppe passer perfekt til den klassiske livsstil
 • Et orientalsk udseende tæppe i varme jordfarver passer perfekt til den trendy etniske stil


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });