6275 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Leder du efter et smukt persisk tæppe til at indrette din stue med, vil du blive begejstret for Bidjar-tæpperne. Du kan forvente en høj materiale- og fremstillingskvalitet. I hverdagen er de holdbare, slidstærke og nemme at pleje. Designmæssigt har disse tæpper dristige farver og varierede fiske-, medaljon- og blomstermønstre. Her i butikken finder du moderne og højkvalitets Bidjar-tæpper fra førende mærkeproducenter. De håndknyttede modeller fås i mange forskellige størrelser, formater og designvarianter. Her kan du få mere at vide om egenskaberne og fordelene ved Bidjar-tæpper:

Værd at vide om vores Bidjar-tæpper

Bijar-tæpperne kommer oprindeligt fra det vestlige Iran. Det er slidstærke tæpper med en tæt luv og en høj knudetæthed på mellem 250.000 og 600.000 per kvadratmeter. Mønstrene på de farverige persiske tæpper er subtile og varierede på samme tid. Bijar-tæpperne giver et indbydende og hjemligt flair i alle rum. I soveværelset, stuen og spisestuen tilføjer de dekorativ værdi og tilbyder behagelig gangkomfort. Vi tilbyder kompakte og smagfulde løbere og broer til at udstyre gangen eller trappeopgangen. Bidjar-tæppernes tætte uld er smudsafvisende, hvilket gør disse tæpper til et godt valg til meget benyttede rum. Oplev Bidjar-modeller i rektangulære, runde og firkantede former samt med lang eller kort luv her i butikken.

Boligen - køb Bidjar-tæppe til udsmykning af dit hjem

Bidjar-tæpper er en flot udsmykning i ethvert rum. Det tidløse, orientalske design overlever alle tidsaldres trends. De kan lægges ud i næsten ethvert rum, hvad enten det er i den lyse stue eller i det hyggelige soveværelse. Selv pletter generer dem ikke. De fantastiske mønstre får mindre pletter til at fremstå usynlige. I modsætning til grove højluvede tæpper, såsom shaggy-tæpper, er et Bidjar-orientalsk tæppe meget fint og har en kort luv. Det betyder, at disse tæpper også kan fastgøres til dine egne vægge som værdigenstande.

Bring orientalsk kultur ind i dit hjem og hyld vævernes kreativitet og mange års hårde arbejde.

Prisen på det persiske Bidjar-tæppe varierer og er en investering for fremtiden. Lad dig ikke afskrække af de høje priser. Klassiske Bijar-tæpper er alle pengene værd pga. deres lange levetid. Med regelmæssig pleje og rengøring kan tæpperne videregives i generationer. Derudover er de relativt stabile i pris og har lav afskrivning, så du kan købe et Bidjar-tæppe uden at skulle bekymre dig.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });