575 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Ghom-tæpper

Byen Qom ligger i det centrale Iran. Det ligger ved floden af ​​samme navn. Der mestres fremstillingen af ​​silketæpper på en særlig måde. I dag er de kendt for deres rige farver og kvalitet. Den meget tætte binding sikrer, at tæpperne har god styrke og holdbarhed. Der opnås en tæthed på op til 600.000 knuder per kvadratmeter. Hvis et så tæt bearbejdet tæppe ligger på gulvet, skaber lysindfaldet en særlig effekt. Farverne skinner i forskellige facetter. En persisk Ghom bliver hurtigt højdepunktet i et rum.

Materialer brugt i Ghom-tæpper

Disse varer er ofte lavet af naturlig silke. Det er kendt verden over for sin høje kvalitet. Tæpperne kan også laves af en blanding af meget fin uld og silke, som er knyttet. Nogle producenter bruger også korkuld. Det har ikke noget at gøre med den kork, der bruges i Tyskland til gulve og andet. Udtrykket er baseret på ordet kurk, som kommer fra det persiske sprog. Den beskriver en særlig fintrådet uld, der minder om dun. Der arbejdes på en overvejende lys baggrund. I sjældne tilfælde kan den også arbejdes i lysegrøn. De traditionelle mønstre vises så ofte med deres egen karakter. Knyttekunsten kom først til Qom i 1930'erne. Ikke desto mindre har kunstnerne nu udviklet deres egen karakter.

Rengøringstip til Ghom-tæpper

Det giver mening regelmæssigt at rengøre Ghom silketæpper i høj kvalitet eller få dem renset. Det er nødvendigt, at dette gøres på en teknisk korrekt måde. Fibrenes glans skulle således komme tydeligt frem igen. For at dette skal lykkes, skal vask ske i hånden. Dette må ikke fjerne uldfedtet fra tæppet. Plejeprodukterne skal være tilsvarende skånsomme. Først skal hele tæppet renses for sand. Støv og grove partikler fjernes fra stoffet. Tæppet skylles derefter med en tilstrækkelig kraftig vandstråle. Det snavs, der havde lagt sig i dybet, skulle løsnes i processen. Bjælkens styrke må ikke belaste fibrene for meget. Først derefter anvendes de passende plejeprodukter. De fuldfører den dybdegående rengøring. Mere stærkt snavsede områder behandles derefter i hånden. Efter brug af rengøringsmidler skal de skylles ud med rent vand. Til sidst tørres tæpperne skånsomt.

Køb et Ghom-tæppe online hos Morgenland

Ghom-tæpper kan nu også købes online. Vær opmærksom på farverne i rummet. Du kan finde det orientalske Ghom-tæppe i tilsvarende designs. De kortstablede varer kan lægges ud på gulvet eller hænges på væggen. Hvis de er professionelt fastgjort til væggen, bevarer de deres udseende og kvalitet i en særlig form. En rumplanlægger kan hjælpe med at udvælge varerne i den rigtige størrelse. Det rige produktsortiment vil sikre, at alle interesserede finder det ønskede Ghom-tæppe. Ordren vil herefter blive leveret direkte til hjemmeadressen. Ghom-tæppet bliver leveret sammenrullet. Så kan det nye tæppe rulles ud, og fibrene skal have lov til at hvile.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });