(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

654 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Nepaltæpper

Hvis du leder efter et nyt tæppe og værdsætter et særligt materiale og et stilfuldt look, så er Nepaltæpper det bedste valg og helt klart en kategori, du bør kigge nærmere på. Nepaltæpper af høj kvalitet kommer fra en gammel tradition. Deres materiale er den nye uld fra de nepalesiske får. Et særligt kendetegn ved Nepaltæppet er den måde, det er fremstillet på: Et Nepaltæppe knyttes stadig møjsommeligt i hånden den dag i dag. Med omkring 40.000 til 90.000 knuder per kvadratmeter er Morgenland Nepaltæpper af høj kvalitet. De interessante knytteteknikker af denne type tæpper blev oprindeligt bragt til Nepal af tibetanere og vandt hurtigt verdensomspændende berømmelse takket være deres eksklusivitet og unikke kvalitet.


 

Nepaltæppernes høje kvalitet og specielle materialer 

Et tæppe, der er knyttet i hånden med så stor indsats, kan ikke laves af et simpelt materiale. Faktisk er et Nepaltæppe knyttet af ren ny fåreuld i højeste kvalitet. Af denne grund er et håndknyttet Nepaltæppe ikke kun kvalitativt overbevisende, men også meget blødt og usædvanligt slidstærkt. Med enkel pleje kan du sikre, at dit tæppe vil tjene dig godt i mange år, og at dets bløde materiale er en sand velsignelse for dig.

Hvad er de grundlæggende egenskaber ved et Nepaltæppe?

Traditionen med tæpper kommer fra Tibet. Derfra flygtede folk til Nepal i 1950'erne, hvor de genoplivede og videreudviklede tæppevævekunsten. Inden for meget kort tid nåede tæpper fra Nepal frem til Europa, fordi et schweizisk initiativ fremmede den nepalesiske økonomi. Eksperten J. Iten-Matiz gjorde en stor indsats. Han motiverede de nepalesiske producenter til at orientere sig mod europæisk smag. De udviklede så de typiske kanttæpper med deres behagelige farve, som meget hurtigt blev en stor succes. Tæppernes grundstof består af bomuldstråde, luven er til gengæld lavet af ny uld med kontursnit. Silke kan tilsættes.

Hvad er fordelene og ulemperne ved Nepaltæpper?

Disse tæpper har utrolige fordele og et par små ulemper, som vi ikke ønsker at skjule:

Fordele

 • robust i stof og meget rustik
 • elegant, tidløst design
 • kreative og moderne kanter
 • regulering af indeklimaet
 • varmeisolerende
 • naturprodukter fremstillet af op til 100% ny uld
   

Ulemper

 • indledende fnugdannelse
 • let initial lugt af uld
 • relativt ensartet og derfor begrænset produktdesign

Grundlæggende er tæpper fra Nepal altid fremragende forarbejdet. Det høje indhold af ny uld gør dem meget værdifulde, og designet er tidløst. Kreativt designede kantmønstre giver dem deres særpræg. Deres luv er slidstærk og smudsafvisende. Det ensfarvede felt er udelukkende en smagssag. Selvfølgelig kan nogle mennesker godt lide lidt mere farverige tæpper.

Ekstraordinær knyttekunst

Den sydasiatiske indlandsstat Nepal mellem Kina og Indien, der ligger i dele af Himalaya, er blevet et center for ekstraordinær knyttekunst i de seneste årtier. De fleste af fabrikkerne ligger i den nepalesiske hovedstad Kathmandu og får deres uld fra får i de omkringliggende højlandsgræsgange. Dette er kendetegnet ved en sensationel kvalitet og anses for at være meget let at passe. Kunstige tilsætningsstoffer er tabu i produktionen, og Nepaltæpperne er traditionelt knyttet i hånden. Knudetætheden kan være mellem 90.000 og 280.000 knuder per kvadratmeter, med et gennemsnit på 155.000 knuder. Designermærker som Luxor Style og Luxor Living skaber nu tæppemønstre, som kan variere fra enkle og elegante til meget usædvanlige. Luxor Style-mærket udviklede for eksempel Swarovski-kollektionerne Luxor Style Princess, Noblesse, Queen og Royal, som kombinerer nepalesisk knyttekunst med moderne tæppedesign. Krystaldekorationerne, der giver Nepal-tæpperne et luksuriøst præg, kommer fra Swarovski.

Knudetætheden er her angivet i "knude":

"Knude" er blevet standardmålenheden for knudetætheden for disse tæpper med 200 knuder svarende til en tæthed på omkring 280.000 knuder per kvadratmeter, mens den nedre grænse er 60 knuder (omkring 90.000 knuder). Hvis et tæppe fra Nepal er blevet knyttet med 200 knuder, er det lavet af ren silke.

Stilfulde designs skaber en god atmosfære

Højkvalitets nepaltæpper vil ikke kun overbevise dig med deres fantastiske materiale, men også med deres tidløse design inspirerer sådanne tæpper enhver seer. Her finder du håndknyttede tæpper i en lang række forskellige former, farver og designs. Selvom denne type tæppe traditionelt har elegante asiatiske elementer, er en række moderne varianter nu også tilgængelige. Så du kan helt sikkert købe et Nepal tæppe hos os, der passer perfekt til din individuelle smag.

Interessante variationer i mønstre og farver

Vi har de rigtige tæpper til folk, der elsker orientalske, tidløse og moderne stilarter. Både hvis du ønsker et tæppe i en afdæmpet farve som et beige Nepaltæppe, et Nepaltæppe i rødt eller brunt, samt hvis du ønsker iøjnefaldende designs i blå eller grøn. Så har vi et interessant udvalg af smukke tæpper til dig. Uanset om det er klassisk og monokromt, diskret mønstret, farverigt og iøjnefaldende eller med et usædvanligt design - et Nepaltæppe er altid et smukt blikfang, der fremhæver ethvert rum. Ligesom med farverne og mønstrene har du mange valgmuligheder, når det kommer til størrelsen på dit nye Nepaltæppe. Udover særligt store tæpper finder du også smalle og små tæpper hos os. Hvis du leder efter et helt specielt format, så kan du gå efter et rundt nepaltæppe og dermed erhverve et meget interessant tilbehør. Så der er et passende Nepaltæppe eller Nepaltæppeløber til ethvert rum i dit hjem.

Et smukt nepaltæppe til alle rum

Du kan sætte et vidunderligt præg på alle rum med et Nepaltæppe. Vi har ikke kun de rigtige tæpper til din stue, men også smukke eksemplarer til dit soveværelse eller arbejdsværelse. I princippet passer et elegant tæppe i en subtil farve ind i ethvert rum. Sådan et eksemplar er tidløst og tåler også talrige renoveringer af dine lokaler. Men du kan også vælge et Nepaltæppe i størrelsen 250 x 350 centimeter til at være rummets omdrejningspunkt: Et tæppe med et markant mønster og stærke farver skiller sig mere ud og indtager dermed pladsen som det vigtigste tilbehør i rummet. Iøjnefaldende tæpper med de typiske asiatiske mønstre er et godt blikfang, især i opholds- og arbejdsrum.

Bevar tæppernes skønhed med den rette pleje

For at dit nye Nepaltæppe ser ud som nyt i mange år, bør du passe godt på det. Da Nepaltæpper er moderne fremstillet af den specielle nye højlandsuld, har de brug for pleje, der beskytter deres uldfedt. Derfor bør du ikke bruge en almindelig tæppeshampoo, der indeholder fedtopløsende stoffer. Støvsug jævnligt dit ædle Nepaltæppe i fibrenes retning. Bliver tæppet snavset, kan du rengøre det ved at duppe og eventuelt bruge lunkent vand. På denne måde får du et smukt tæppe, som vil inspirere dig i mange år fremover, både med sin fremragende kvalitet og sit ekstraordinære udseende.

Konklusion: Billige Nepaltæpper som specielt boligtilbehør

Med et Nepal tæppe køber du et produkt af høj kvalitet, der imponerer med sit bløde materiale, sin usædvanlige knudeteknik og sit flotte design. Uanset om det er ædelt og tidløst eller slående og moderne: Et Nepaltæppe er altid et eksklusivt valg. Nepaltæpper er også slidstærke og derfor særligt holdbare. Med et tæppe som dette træffer du det rigtige valg til dit hjem - til soveværelser såvel som til opholds- eller arbejdsrum.

Værd at vide om Nepaltæpper

Selvom tibetanere, der emigrerede til det nuværende Nepal, udviklede tæpper i midten af ​​det 20. århundrede, var tæppevævningen kendt i regionen allerede før det. Den nye uld fra de nepalesiske får, som græsser på op til 4.000 m i Himalaya, er et fremragende materiale til alle slags tæpper.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });