323 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Farvede tæpper

Farvede tæpper bringer munterhed ind i boligmiljøet. Det er selvfølgelig vigtigt, at farverne matcher det øvrige boliginteriør.

Bring solen ind i din bolig med et farverigt tæppe

Har du længe ønsket dig et nyt stuetæppe og overvejer du, hvilken farve og form det skal have? Hvad synes du om et farvet tæppe? Det er perfekt til at sprede lys, glæde og en positiv indstilling til livet i din stue eller soveværelse. Du kan derfor med fordel tage et kig rundt i vores webshop og vælge den eller de modeller, du falder for, såsom et farverigt Gabbeh-tæppe.

Farverige tæpper til enhver bolig- og indretningsstil

Farvede tæpper komplementerer det almindelige gulv og giver rummet sin særlige charme. De kan være runde eller firkantede og lavet af robuste syntetiske fibre eller fint bomuld. Dit farvedesign kan være ret delikat eller i lyse toner. De orientalske tæpper er utroligt populære med deres varme farver og de storslåede, kunstfærdige mønstre, der fungerer som blikfang. Farvede tæpper med spændende mønstre, såsom det flerfarvede stribedesign, passer godt til retrostilen. Et meget lyst interiør får et stænk af farve med farverige tæpper. Modeller i sarte pastelnuancer understreger den romantiske stil.

Farvede tæpper er et frisk pust i stuen

Hver indretningsstil får friskhed og nyt liv med et farvet tæppe. Der er findes et passende tæppe til alle:

  • farverige vævede tæpper
  • tæpper med tern i forskellige farvevariationer
  • forskellige flerfarvede uldtæpper
  • attraktive tæpper med farverige frynser og mønstre
  • tæpper i det trendy stribede design

Hvis du indretter dig selv i landlig stil, kan du lægge farverige bomuldstæpper i rummene, der passer til de subtile farver. De kan blandt andet have smukke blomstermønstre eller blå og hvide tern. Den skandinaviske livsstil med sine klare farver og former passer godt til det rektangulære tæppe med et grafisk mønster i grå, blå, sort eller mintgrøn på en lysegrå eller hvid baggrund. Sådanne tæpper pifter stemningen op i stuen med et minimalistisk hvidt design.

Vi tilbyder stort udvalg af farverige designertæpper

Vi har vores forskellige farvede tæpper klar til dig i mange varianter og farver. Disse omfatter subtilt mønstrede tæpper og broer eller dem med et udførligt mønster i traditionelle eller moderne mønstre. Du kan selvfølgelig få et kæmpe udvalg af størrelser i vores webshop, lige fra små, runde tæpper til brede stuetæpper. Det betyder, at vores tæpper passer til enhver størrelse bolig. Derudover kan de forskellige tæpper i en varm beige farve også kombineres med andre tilbud fra vores webshop. Vi har også Gabbeh-tæpper og persiske tæpper klar til dig.

Hos os finder du farvede tæpper i et stort udvalg i forhold til deres former, mærker, materialer og farvekombinationer. Prisen varierer også i overensstemmelse hermed. Den afhænger af materialet, typen af ​​fremstilling og størrelsen på tæppet. Et flerfarvet vintage-tæppe eller et farverigt altantæppe sætter et interessant præg på dit udendørsområde og forvandler det til en oase af komfort. Tjek også vores farverige berber-tæpper og stribede sisal-tæpper. Vær ikke bange for usædvanlige farver: det farverige tæppe kan også glæde i lyserød! Men vælg de særligt markante tæpper bevidst og omhyggeligt. 

Farverige tæpper der matcher din personlige smag 

Elsker du at omgive dig med møbler og møbler fra sydlige himmelstrøg? Herligt, for så har vi helt sikkert de rigtige farvede tæpper klar til dig. Foretrækker du møbler med et moderne formsprog? Så vil snart finde det tæppe, du leder efter, i vores webshop for trendy boligstilarter. I dette tilfælde foretrækker du måske at vælge ensfarvede tæpper i dekorative farver. Du kan vælge modellen eller modellerne hos os såsom højluvede/shaggy tæpper, som orientalske tæpper med det bedste håndværk, i vintagestil eller endda som farverige silketæpper.

Kombiner farverige tæpper harmonisk

Hvis et tæppe er farverigt, kan det nemt integreres i næsten enhver livsstil. Du bør kun sikre dig, at mindst en af ​​dens nuancer er indeholdt i andre møbler. Har dit interiør et enkelt design, er det flerfarvede tæppe et særligt smukt blikfang. Et ensfarvet tæppe, såsom en helt rød model, kan passe godt til en mere eksotisk indretningsstil.

Farvede tæpper i forskellige stilarter og mønstre

De farverige tæpper fås i forskellige designs, hvoraf nogle er meget moderne. Vælg varianter med kort eller lang luv, et tæppe i vintagestil eller et trendy tæppe med geometrisk, blomstret eller stribet mønster. Mønstrene får det bedste frem i farverige tæpper. Et tæppe på børneværelset kan have mange farver og mønstre: børn elsker den slags!

Farvede tæpper i køkken og entre

Sæt dit personlige visuelle præg med farverige tæpper i gangen, hvor det skaber en struktur. I køkkenet motiverer det dig til at lave mad og tilføjer et eksotisk præg til rummet.

Vælg og bestil farvede tæpper i vores webshop

Kan du lide vores farverige vævede tæpper? Så tøv ikke, men gå på opdagelse efter de rigtige modeller til opholds- eller soveafdelingen, gangen eller børneværelset, arbejdsværelset eller trappeopgangen. For at du hurtigst muligt kan finde det rigtige tæppe, har vi en søgefunktion på vores hjemmeside, hvormed du hurtigt og nemt kan vælge den ønskede størrelse, stil, pris og andre kriterier. Så snart du har truffet dit valg, viser vi dig de farverige tæpper, du kan vælge imellem.

Perfekte tæpper i høj kvalitet

Vores farverige tæpper er lavet af de bedste kvalitetsmaterialer og er perfekte. Når du afgiver din bestilling, kan du være sikker på, at du får et tæppe af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år fremover, hvis du altså plejer det ordentligt. Det siger sig selv, at vores øvrige tilbud til dig, såsom moderne tæpper eller naturfibertæpper, uldtæpper eller farverige kelimtæpper er af fremragende kvalitet og kvalitet.

Vælg og bestil nu 

Kan du lide de forskellige tilbud på farvede tæpper? Så bestil dit nye yndlingstæppe med det samme! Hvis du har spørgsmål under bestillingsprocessen, er du velkommen til at kontakte os. Ring eller send os en kort besked. Vi har en søgefunktion på vores hjemmeside, hvor du kan vælge størrelse, farve, stil og pris på dit nye tæppe. Så snart du har indtastet de ønskede kriterier, viser vi dig de pågældende tæpper i strålende farver. Vælg dit nye farvede tæppe nu!


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });