82 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Orange tæpper

For nogle halvfjerdsernes modefarve, for andre fuld af positiv energi - det er orange! Som tæppefarve giver farvetonen gul og rød dig endnu flere fortolkningsmuligheder: Klassisk afdæmpet med brune og gule farver, i udvasket vintagestil eller traditionelt vævet ind i et kelimtæppe. Orange fås i mange varianter og bliver et diskret tilbehør eller et lyst blikfang, der skaber en god stemning. Som et kostbart orientalsk tæppe, voluminøst Nepaltæppe, robust Bidjar-tæppe  eller et simpelt orange tæppe, komplementerer farven dit interiør.

Skab et visuelt højdepunkt i stuen med et orange tæppe

Orange tæpper er et rigtigt blikfang i enhver stue. Deres farve er fed og lys, men skaber alligevel et subtilt og stilfuldt visuelt indtryk. I webshoppen finder du et bredt udvalg af orange tæpper fra førende mærkevareproducenter. Alle modeller overbeviser med en høj materiale- og produktionskvalitet. Til hverdagsbrug er de robuste, holdbare og nemme at pleje. Mønstre og farvekombinationer sikrer et elegant og varieret design. I det følgende lærer du mere om egenskaberne og fordelene ved orange tæpper fra vores webshop.

Varm og munter: et orange tæppe

Et orange tæppe skaber en middelhavsstemning i din stue. De runde, firkantede eller rektangulære tæpper er velegnede til stue og spisestue, men også til soveværelser, børneværelser og kontorer. Der er modeller i mange farvenuancer fra en lys orange til terracotta og brune nuancer. De orangefarvede tæpper kan kombineres med både klassiske og moderne indretningsstile. I vores sortiment finder du vintagetæpper, orientalske tæpper og løbere. Du kan gøre opholdsrummet behageligt med lange eller korte luv tæpper, eller du kan vælge et praktisk tæppe lavet af jute, sisal eller syntetiske fibre til udendørs brug. De udendørs tæpper er vind- og vejrbestandige og forbliver farveægte i lang tid. På den måde kan haven, altanen og terrassen indrettes komfortabelt. Indendørs orange tæpper er ikke blot smukke og behagelige at gå på. De er også nemme at pleje. Det specielle ved dem er dog deres varme og muntre farve.

Strålende stemning: orange tæpper i boligen

Modernismen var forelsket i orange. Efter Bauhaus' grundfarver, som havde en stilistisk effekt i vævning og tekstilkunst, blev orange en farve, der kunne kombineres dekorativt med forskellige strukturer over et stort område. Historisk set var der også forbilleder for dette: Gabbeh-tæpper i orange er kendetegnet ved deres klarhed og former, der matcher det moderne mønster på en fantastisk måde.

Med et klassisk Gabbeh-tæppe kan du tilføje noget historisk til det moderne interiør og dermed udvide indretningsmulighederne. Kan du lide det mere figurativt, finder du Gabbeh-tæpper i orange med stiliserede plante- og dyremotiver. På grund af deres venlige udseende er de også velegnede som tæpper til børneværelset i orange. Hyggefaktoren bestemmer tykkelsen, som kan nå op til 2,5 centimeter.

Når eventyr fra de arabiske nætter bliver til virkelighed...

Uld og silke i orientalske tæpper blev tidligere farvet med rene naturfarver. Den dag i dag er sammensætningen af ​​farver en kunst. Orange tæpper er noget helt særligt, for de udstråler ikke kun livsglæde, men bærer også på hemmelighederne fra en kultur, der er tusinder af år gammel. Orange blev udvundet fra kraprod, henna og safran, og farven stod for from ånd og ydmyghed.

Det unikke ved hvert håndknyttet tæppe afspejles også i dets farver. Groft knyttede Gabbeh-tæpper har et andet udseende end et fladvævet kelim eller et værdifuldt persisk tæppe. Du kan finde orange i boteh-mønstre, i medaljoner og udsmykkede krabbemønstre. Hvert tæppe fortæller sin egen historie, og du kan lytte til det, når det ligger i dit rum.

Indret hvert værelse stilfuldt med et orange tæppe

Med et moderne orange tæppe i høj kvalitet kan du stilfuldt indrette boliger i alle typer og størrelser. I stuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset, kontoret eller udestuen sætter tæpperne en ekstraordinært farvepræg på rummet. De højluvede tæpper skaber et behageligt og hyggeligt opholdsmiljø. De passer glimrende til lysebrunt laminat eller parket. Kortluvede tæpper i orange er robuste og nemme at pleje. Stilmæssigt går de godt sammen med træmøbler og trægulve. Med en løber i orange kan du gøre mørke gange og opgange lysere og forstærke dem visuelt. Udforsk de orange tæpper i vores webshop og find din favorit. Vi lover dig, at du vil få tæpper i topkvalitet til attraktive priser og med hurtig levering.

Tænk positivt, skab kontraster, vælg orange

Vil du gerne skabe en positiv atmosfære i dit rum? Vil du have et mørkt rum til at fremstå lysere? Leder du efter et tæppe til kontoret? Orange aktiverer og stimulerer uden at være prangende. Især inden for vævede tæpper finder du farven i forskellige nuancer, så du kan bestemme graden af ​​lysstyrke.

Med et orange tæppe kan du bevidst sætte dit personlige præg og skabe en stemning med dit farvevalg. Med et kelimtæppe får du en fladvævet variant, der også kan bruges bæredygtigt i travle rum. Et kostbart silketæppe i orange farver passer perfekt til repræsentative rum, der har en museumsstemning med malerier og skulpturer. De fås også i forskellige former fra firkantet til rund. 

Farve i rummet med orange tæpper

Orange er intens og har en venlig og aktiverende effekt på alle. Du vil finde orange farver som delikat abrikos og stærkt skinnende orange. Vi har karry & cognac i traditionelle tæpper, men også som vintage-tæpper.

I Nepal har orange og dermed orange tæpper en anden betydning, der går ud over det æstetiske. Farven betragtes som hellig i buddhismen, og den står for højeste oplysning. Nepaltæpper, som har en tæt luv, fås også i mange fantastiske orange varianter. På den måde sikrer du meditativ ro i rummet og kan få en spirituel dimension i din bolig. Men du kan også købe et Nepaltæppe eller et kelimtæppe i orange, fordi du blot ønsker at nyde det smukke farvespil. 

Orange tæpper i stort udvalg

Du kan vælge mellem et stort udvalg af orange tæpper i webshoppen til indretning af indendørs og udendørs arealer. Vi fører ensfarvede tæpper samt modeller med komplekse farvekombinationer og mønstre. Tæpperne er lavet af naturlige og syntetiske fibre, som formidler et dekorativt indtryk, der ser muntert og elegant ud. Tæpperne giver hvert rum et elegant præg og gør det indbydende og hjemligt.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });