549 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Orientalske tæpper

Drømmer du om at rejse, og vil du gerne bringe en atmosfære af fremmede lande og kulturer ind i dit eget hjem? Så er et orientalsk tæppe helt sikkert et godt valg for dig. Med et orientalsk tæppe kan du bringe den typiske orientalske stil ind i dit eget hjem og trodse wanderlust blues. Det orientalske tæppe er meget populært i dag – tæppet har trods alt meget at byde på. Det har et specielt design, kan fremstilles af materialer af høj kvalitet og kan anvendes på mange forskellige måder. Det orientalske tæppe fra Morgenland fås hos os i mange forskellige størrelser og designs, så der er garanteret et tæppe, der passer til dig og din smag.

Hvorfor vælge orientalske tæpper?

Orientalske tæpper er noget helt særligt, fordi de anses for at være af meget høj kvalitet og ædle. Især i Orienten ved folk, hvad der gør et kvalitativt exceptionelt tæppe. Orient-tæppet er frem for alt kendetegnet ved det iøjnefaldende design i Orient-looket og ved dets produktionsmetode. Tæpperne er enten vævet eller knyttet i hånden, og fremstillingen er en kompleks proces. Eftersom der går mange kræfter i produktionen, er et håndknyttet orientalsk tæppe også et af de højeste kvalitetstæpper. Værdien og produktionsindsatsen kan nemmest genkendes på antallet af knuder. Har et tæppe mange knuder, er det af meget høj kvalitet og samtidig modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger. Det orientalske tæppe har fået sit navn fra tæppets oprindelse. 

Denne type tæppe kommer oprindeligt fra Orienten, som omfatter dele af Centralasien, Afrika og Mellemøsten. Med den tætte overflade har det orientalske tæppe mange fordele. Den tykke og solide overflade er fantastisk til at dæmpe lyd i rum. Derudover bliver rengøringen nemmere pga. overfladen. Støvpartikler og snavs kan ikke trænge så let ind i stoffet, så snavs på overfladen kan fjernes hurtigere og nemmere. En anden fordel ved orientalske tæpper er mangfoldigheden af ​​individuelle stykker. Der findes tæpper i forskellige designs og farvenuancer. Farvedesignet er meget forskelligartet og kan også være en vellykket blanding af mange lyse farver.Designet er normalt præget af mange små detaljer, som tilsammen repræsenterer et sandt kunstværk. Mønsterets design antager forskellige former - fra buet til grafisk til lige. Der skal således skabes helt egne overflader, som helt sikkert vil gøre opmærksom på sig selv.   

Materiale til orientalske tæpper

Materialevalget er lige så varieret som designet. Et persisk tæppe kan være lavet af forskellige materialer - såsom uld eller syntetiske fibre. Hvert materiale giver unikke fordele. Tæppet skal naturligvis ikke kun se godt ud, men også kvalitetsmæssigt matche det ønskede brugssted. Du kan også vælge mellem en række størrelser - fra XS til XXL - alt efter hvad, der passer bedst til dine behov.    

Populært blandt alle aldersgrupper

Uldmaterialet er meget populært blandt unge og gamle. Det er et fantastisk naturprodukt , som bevarer sin oprindelige skønhed over en længere periode. Farvning er også meget let med ulden. Selv ved kraftigere soleksponering kan materialet bevare den originale farve og. Med en god fugtregulering kan tæppet bidrage positivt til indeklimaet og bringe rummene tilbage i en naturlig balance. Under alle omstændigheder har et persisk tæppe af uld mange fordele og kan holde dine fødder varme selv om vinteren, takket være dets gode varmelagringsegenskaber. Hvis du vil bruge et uldtæppe i dine egne lokaler, kan du øge boligkomforten og sætte et flot visuelt præg.

Den rivefaste bomuld med en tæt overflade

Det orientalske tæppe fås også i rivefast bomuld. Materialet er lavet af naturfibre af høj kvalitet, er ekstremt miljøvenligt og kan bruges over lang tid. Bomuldstæppet har normalt en attraktiv tyndhed, hvilket gør det svært for støvpartikler og snavs at samle sig i det. Desuden gør den antibakterielle egenskab det ikke kun velegnet til børn, men også til allergikere. Bomuldens fibre er meget bløde og fleksible og giver også en fantastisk stil i rummene. Det mangfoldige udvalg af bomuldstæpper er bemærkelsesværdigt og gør det muligt for dig at finde noget, der passer til dig.   

Den syntetiske fiber

Materialet i den syntetiske fiber findes under mange forskellige navne - fra polyester til viskose til polyakryl. Den store fordel ved den syntetiske fiber er den gode pris. Maskinfremstillede orientalske tæpper er normalt en smule billigere og kan spare dig for penge. Derudover er materialet i den syntetiske fiber normalt ufølsomt og robust. Materialet bevarer sin oprindelige skønhed selv under større belastninger. Derudover gør den nemme pleje af stoffet også dette tæppe velegnet til personer med kæledyr eller børn. Udover ovennævnte materialer findes der også orientalske tæpper af blandingsmaterialer, hvor både naturfibre og syntetiske fibre bruges sammen. Et blandingsmateriale kombinerer fordelene ved de enkelte materialer og er meget populært.   

Hvordan renser jeg mit orientalske tæppe?

Orientalske tæpper er noget helt særligt, fordi de anses for at være af meget høj kvalitet og ædle. Især i Orienten ved folk, hvad der gør et kvalitativt exceptionelt tæppe. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man renser de persiske tæpper, og hvem egner de sig til?
Forsigtighed er påkrævet med sådanne følsomme og usædvanlige tæpper. Ved rengøring af orientalske tæpper skal fibrene behandles skånsomt, så de ikke lider permanent skade. Det er tilrådeligt at lægge et betræk, som er lavet af naturligt bomuld eller nylon, over tæppet og derefter støvsuge det forsigtigt. Dette fjerner støvet og fibrene rejser sig. 

Bagefter rengøres tæppet med rengøringsmiddel, som du selv har blandet, da kemiske rengøringsmidler fra apoteket angriber farvepigmenterne og fibrene for meget. Du skal blot blande lidt eddike, lunkent vand og rengøringsmiddel og massere det forsigtigt ind i gulvtæppet. Lad det virke i kort tid og tør derefter af. Sådan håndterer du lugte, der har sat sig: Drys lidt babypudder på tæppet, lad det stå natten over og støvsug derefter som nævnt ovenfor. Pulveret absorberer lugten og tæppet dufter som nyt.

Hvad koster en tæpperengøring? Dette spørgsmål kan desværre ikke besvares generelt, men der kan opstilles en vis ramme, som prisen vil bevæge sig indenfor. En almindelig rengøring vil koste mindst 14 euro per kvadratmeter tæppe. Dette ville dog kun svare til en simpel rengøring uden andre specialydelser. Hvis du ønsker, at det orientalske tæppe skal imprægneres, fordobles denne pris hurtigt og endnu mere per kvadratmeter. Tæppets design er altid det vigtigste, fordi materialet skal behandles forskelligt i overensstemmelse hermed. Generelt vil prisen dog bevæge sig indenfor denne specificerede ramme. På den måde kan du på forhånd groft beregne, hvad rengøringen vil koste.

Konklusion

Leder du efter et Morgenland tæppe med et særligt design, der har sit udspring i Orienten? Så tøv ikke længere, men klik dig igennem det attraktive udvalg af orientalske tæpper. Med det rige udvalg af tæpper i forskellige størrelser, former og mønstre, er der helt sikkert noget for enhver smag. For eksempel kan et orientalsk tæppe med en rund form godt kombineres med et rundt sofabord, mens kvadratiske eller rektangulære tæpper harmonerer godt med borde i samme format.

Det er lige meget, hvilken model du vælger – ethvert tæppe med orientalsk stil er noget helt særligt. Mønsteret er lavet af mange individuelle elementer, som i sidste ende resulterer i et vidunderligt overordnet design. Variationen af ​​farvenuancer er bemærkelsesværdig, så du kan helt sikkert møde forskellig smag. At købe et orientalsk tæppe er også sjovt!


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });