17 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Firkantede tæpper

 Firkantede tæpper er et perfekt valg til trange rum. De forskønner selv det mindste sted.
 

Firkantede tæpper - et spørgsmål om stil

En særlig form for kantet tæppe er det firkantede tæppe. Det firkantede tæppe er et fint alternativ til den klassiske rektangel og er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære. På grund af de lige lange sider skaber firkantede tæpper et godt rumligt forhold ved at skabe centrale punkter og visuelle højdepunkter. Firkantede tæpper kan være mere eller mindre iøjnefaldende, alt efter den valgte størrelse, farve og materiale. Selve firkanten står for klarhed og orden. Med fire lige lange sider er den perfekt afbalanceret og giver et meget behageligt helhedsindtryk. Med sine klare kanter skaber den definerede grænser og strukturer i rummet. Vil du gerne have symmetri og klarhed i din boligindretning? Det firkantede tæppe er et godt valg og et stilfuldt alternativ til klassiske runde og rektangulære tæpper.

Stort udvalg af firkantede tæpper

Firkantede tæpper er en god måde at indrette små rum elegant på. De sikrer et symmetrisk helhedsindtryk og tilfører boligarealet et stilfuldt look. I webshoppen finder du tæpper i firkantede former i mange forskellige størrelser, farver og mønstre. Alle modeller overbeviser med en høj materiale- og forarbejdningskvalitet. De er behagelige at gå på og har vist sig at være lette at pleje, robuste og holdbare. Nedenfor finder du mere information om de firkantede tæpper fra vores sortiment.

Firkantede tæpper egenskaber

En firkantet form anses for at være særlig klart og harmonisk. De fire lige lange kanter sikrer et æstetisk udseende, der fungerer særligt godt i kvadratiske rum. Brede senge i soveværelset eller et rundt sofabord passer også godt til sådan et tæppe. Du kan også kombinere små firkantede tæppemodeller med sofaer, lænestole og loftslamper for at skabe et hyggeligt læsehjørne. Her er fordelene ved firkantede tæpper:

  • symmetrisk form
  • Indendørs og udendørs modeller
  • kan kombineres på mange måder
  • bred vifte af farver og mønstre
     

Størrelser, farver og materialer 

Webshoppen tilbyder firkantede tæpper i alle tænkelige størrelser, farver og materialer. Standardstørrelser spænder fra små tæpper, der måler 50 x 50 centimeter til tæpper, der måler fire kvadratmeter og mere. Firkantede tæpper i naturfarver imponerer med deres enkle elegance, med lyse farver og imponerende mønstre skaber de en hjemlig atmosfære. Afhængigt af, hvad tæppet skal bruges til, har jute-tæpper vist sig at være særligt praktiske til daglig brug, mens de som højluvede tæpper giver komfort og behageligt varme stunder.

Firkantede tæpper er velegnede til ethvert rum

Firkantede tæpper er karakteriseret ved klarhed og orden, og derfor er de ideelle at bruge, hvis man gerne vil give et rum struktur. Hvis det ønskes, kan et blotlagt firkantet tæppe tydeligt skelnes fra møblerne omkring det. Disse klare grænser kan dog nemt brydes ved at trække møbler ind på gulvtæppet og dermed skabe en sammenhæng med det.

Især stuer nyder godt af de firkantede tæppers strukturerende egenskaber og er takket være høj luv, shaggy og flokati det foretrukne opholdssted for hele familien. I soveværelset viser bløde tæpper sig også at være særligt behagelige, når man går barfodet omkring. Et firkantet tæppe af blødt og slidstærkt materiale inviterer dig til at lege, læse højt og hygge på børneværelset. Firkantede tæpper, der er lavet af jute og bomuld, er ideelle i meget travle rum eller i rum, hvor snavs ikke kan undgås. De sætter deres stilfulde præg på køkken, badeværelse og entre og er samtidig hygiejniske og nemme at rengøre. De vaskbare og plejevenlige tæpper af bomuld og syntetiske fibre er derfor meget populære på altaner og terrasser samt i udestuer.

Firkantede tæpper passer til enhver livsstil

På grund af deres regelmæssighed passer firkantede tæpper rigtig godt ind i en lang række designs og stilarter. De kræver en vis mængde opmærksomhed og kommer til deres ret som et centralt element. I naturfarver som cremefarvet, beige, brun og grå ser de meget hyggelige ud og beriger naturlige træmøbler, hvis man har indrettet sig med en landlig stil. Firkantede tæpper i sarte pastelfarver er diskrete og stilfulde og passer godt til et skandinavisk boliginteriør. Det samme gælder vintagestilen. Firkantede tæpper i gul, orange, rød eller æblegrøn tilføjer farve til moderne indretningsstile, hvor de enten understøtter et eksisterende farvekoncept eller beriger minimalistiske rum med glade farver.

Firkantede tæpper er kompakte og pladsbesparende. De kan nemt placeres rundt omkring i boligen og er særligt velegnede til et hyggeligt siddeområde i stuen eller spisestuen. Du kan finde firkantede tæppemodeller her i webshoppen som kompakte løbere såvel som store orientalske tæpper. Du har også valget mellem korte og lange luv-modeller. Udover indendørs tæpperne har vi også modeller, som er velegnede til udendørsområdet. For eksempel kan du udstyre altanen eller haven med et tæppe i denne form.

Mønstrede og fantasifulde firkantede tæpper

I webshoppen finder du et stort udvalg af tæpper i firkantet form. Du finder enkle og ensfarvede tæpper og løbere samt modeller med komplekse mønstre og farvenuancer. Derudover fås tæpper med korte og lange fibre. Afhængigt af rummets design kan du vælge et tæppe med en syet kant eller frynser. Moderne designertæpper har ikke kun farvede mønstre, men også taktile mønstre med forskellige luvhøjder og teksturer. Når du køber et elegant firkantet tæppe hos os, kan du stole på, at kvaliteten er høj. Benyt dig af attraktive priser og hurtig levering her i webshoppen.

Find din personlige favorit hos Morgenland Tæpper

Vores sortiment af firkantede tæpper spænder fra håndvævede Gabbeh-tæpper af ren ny uld til særligt fine håndknyttede Ziegler-tæpper og vidunderligt bløde uldtæpper i viskose, som er nemme at pleje. Vores håndknyttede vægtæpper er lavet af korkuld, som er meget fint udformet med omkring 500.000 knuder i strålende farver. Afghanske tæpper, Nepaltæpper, persiske tæpper, orientalske tæpper og forskellige designertæpper fuldender vores brede sortiment.

Vi har gjort det til vores opgave at overbevise vores kunder med den højest mulige kvalitet og håndværk af høj kvalitet. Da kundetilfredshed er vores topprioritet, besvarer vi alle dine spørgsmål detaljeret og rådgiver dig effektivt, så du hurtigt kan finde din favoritmodel.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });