(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

244 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Blå tæpper

Blå er længslens farve. Madonna-kappen er traditionelt blå. Romantikerne talte om den blå blomst. I moderne design har blå været en del af kanonen siden Bauhaus. Kunstnere som Yves Klein skabte et helt univers af ren blå. Køber du et gulvtæppe i blåt, går du på skyer og føler dig inspireret. Et stort rum kan altså blive mere hyggeligt med et blåt tæppe, og et lille værelse kan komme til at virke større, hvis du lægger et lyseblåt tæppe derind. Blå tæpper er utroligt populære på grund af deres beroligende farve, og de passer til næsten ethvert interiør.

Blå tæpper i forskellige størrelser og former

Det blå tæppe findes i alle tænkelige former og størrelser, så det passer ind i enhver stue. Dets farveintensitet øger komforten og sætter et flot præg på rummet. Find den rigtige størrelse hos os!

Fra dueblå til turkis - drømmefarver til tæpper

Der findes utallige varianter af blå. Før i tiden kunne blå uld og silke kun farves med indigo og vajd. Selv egypterne brugte det. I dag er tæppekombinationer som blå-grå, blå-guld eller maritim blå-hvid med striber meget populære. Du kan bruge den til at arbejde i kontrast og give en rumstruktur eller skabe en elegant stemning med et kostbart orientalsk tæppe .

Vekselvirkningen mellem ​​strukturer og overflader påvirker spændingen og harmonien i rummet. Et mønstret persisk tæppe skal have lov til at udfolde sin fulde effekt. For mange detaljerede møbler forringer dens skønhed. En ensfarvet kelim passer ind i et rigt udsmykket rum, eller du kan vælge et Gabbeh-tæppe, der har store, flotte dekorerede mønstre.

Blå tæpper fås i mange forskellige materialer

Der er et stort udvalg af materialer til den blå løber. Der er disse muligheder:

  • Skindtæppe: Blåt er relativt usædvanligt for skindtæpper, men det er netop det, der gør denne variant til et blikfang, hvis du kan lide en excentrisk indretningsstil. Dermed laver du et stilistisk statement.
  • Luvtæppe: høj luv og kort luv ser godt ud i blåt, og disse tæpper fås i en række blå nuancer, som også kan være med mønstre.
  • Bomuldstæppe: Bomuld kan nemt farves blåt, og derfor ses denne variant ofte. Sådanne tæpper lægges som regel ud i gangen eller i køkkenet. Kombinationen af ​​blå og hvid passer godt til den maritime indretningsstil.

Varm eller kølig? Blå tæpper kan begge dele

Blå nuancer forbindes ofte med kølighed. Malerierne af Caspar David Friedrich står for torpor og kulde, men med røde komponenter får blåt et violet glimt, der opfattes som varmt. Når du køber et blåt gulvtæppe, bør du på forhånd beslutte dig for, hvilket udseende du ønsker, dit interiør skal have, og hvad du vil kombinere tæppet med.
Du kan med fordel lægge et blåt tæppe i arbejdskontoret, hvor du har brug for kølighed og koncentration. I soveværelset foretrækker du måske en hyggeligere og varmere blå farve. Men vælger du et kortluvet eller glatvævet blåt tæppe til et travlt rum, skal det blå ikke være for lyst. Drømmer du om et Nepaltæppe? Så kan du vælge et robust, men charmerende, højluvet uldtæppe, som imponerer med sin klare ornamentik og den specielle knytteteknik.

Vores eksklusive udvalg af blå tæpper

Udvalget af blå tæpper er virkelig imponerende. Afhængigt af tæppetypen, såsom sisal, kelim eller gabbeh, samt størrelsen og formen, giver hvert af disse tæpper rummet sit helt eget udseende og atmosfære.

Kæmpe udvalg af billige blå tæpper online

Du kan nemt bestille den blå tæppeløber hos os online. Vælg mellem en lang række farvenuancer, såsom lys og mørkeblå eller den populære marineblå. Den blå nuance skal bare matche dit interiør og det øvrige boligtilbehør. Beslut dig også for den rigtige form og størrelse samt det rigtige materiale og luvlængde. Blå tæpper er særligt populære i børneværelser. De skaber en maritim atmosfære der.

Match blå tæpper korrekt

Hvis et tæppe er blåt, kan det kombineres med møbler og tilbehør på forskellige måder, fordi det blå passer til næsten alle andre nuancer. Så du kan slippe kreativiteten løs, når du indretter med blå tæpper. Koordinér gerne forskellige blå nuancer. Mørkeblå skaber en forfriskende kontrast til lys hvid. Derudover passer blåt godt sammen med kølige grå toner, hvilket skaber en afslappet atmosfære. Vores blå persiske tæpper og Gabbeh-tæpperne i denne farve er en særlig attraktion.

Attraktive farvekombinationer med det blå tæppe

Blå har gul som komplementær farve, som også er indeholdt i orange. Gulvtæppet i blåt passer derfor godt til gule eller orange vægge, gardiner og individuelle møbler. Denne kombination skaber en glad spænding. Et blåt tæppe foran lysebrune og hvide møbler eller overflader skaber mere ro og harmoni. Sådan skabes både den maritime og den middelhavsinspirerede indretning. Men et strejf af rødt passer også godt til det blå.

Simpelthen forfriskende: blå tæpper beroliger rummet

Et tæppe i blåt har en opkvikkende og beroligende effekt på samme tid. Derfor lægger mange den i soveværelset for at slappe helt af.

Læs mønstre af blå tæpper traditionelt eller fortolk dem på en moderne måde

Blå tæpper fortæller historier. Mønstrene på orientalske og persiske tæpper fører dig ind i eventyrverdenen som tusind og én nat. Persiske tæpper er blandt de mest værdifulde tæpper, og deres tradition går tusinder af år tilbage. I Iran er de rigtige persiske tæpper håndknyttede med stor præcision og elegance. Hver region har sine specifikke mønstre.
Bidjar-tæpper er kendt for deres robusthed, som er baseret på en høj knudetæthed og en speciel væveteknik. Afhængigt af designvalget kan du bruge dem på en række forskellige måder. Bidjarerne er særligt kendte for deres blomstermønster herati.
Et af de mest berømte orientalske tæpper er Keshan-tæpper. Allerede i det 17. århundrede blev de betragtet som luksusvarer og udsmykkede paladser og velhavende købmænds huse. Traditionelt var mindst én skudtråd farvet lyseblå. De storslåede tæpper er gennemarbejdet design og kombinerer ofte en medaljon med en rigt mønstret bund.

Skab ro og koncentration i rummet med blå tæpper

Det fascinerende ved blå tæpper med klassiske mønstre er deres unikke karakter, som svarer til din unikke personlighed. Blå spænder fra næsten hvid med en lyseblå til den dybe mørke modefarve navy. Kombinationen af ​​moderne møbler med et håndknyttet blåt tæppe skaber sin egen karakteristiske atmosfære.
Blå tæpper af høj kvalitet kan holde i mange år fremover. Mange mennesker værdsætter tæppernes holdbarhed, uanset om du foretrækker den cool og trendy model, eller du bedre kan lide et tæppe, der skaber en hyggelig og romantisk atmosfære i hjemmet. Blå harmonerer med kølig terrazzo og gamle gulvbrædders varme farver. Med blå tæpper kan din vildeste boligdrøm gå i opfyldelse. 

Køb og finansier blå tæpper på afbetaling

Du kan meget nemt finansiere dit køb af blå tæpper hos os, for vi tilbyder en afdragsordning på op til 48 måneder, hvor du selv bestemmer afbetalingsperioden og dermed størrelsen af ​​de månedlige afdrag. Du kan selvfølgelig også vælge andre betalingsmuligheder.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });