(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

Tæpper til dit forretningsbehov

Fra erhverv til erhverv – Tæpper, der imponerer enhver forretningskunde

Fra erhverv til erhverv – Tæpper, der imponerer enhver forretningskunde

Møbleringen og udstyret af et kommercielt interiør er repræsentativt for forretningen og samtidig reklame udadtil. Uanset om det er et stort virksomheds mødelokale, hotellobbyen eller indretningen af en skoforretning, opfylder kundens forventninger altid ved hjælp af et tæppe af meget høj kvalitet, livlige farver og lang levetid.

Vi opfylder dine krav

Eksklusive rabatter

Direkte konsultation

Skræddersyet tæppe

Producentgaranti

Fordele for din virksomhed

Firmaet MORGENLAND TEPPER tilbyder sine erhvervskunder rabatter med særlige vilkår, som kan forhandles i en telefonisk konsultation. Vores særlige betingelser gælder for alle større privatkunder, indretningsarkitekter, hoteller, virksomheder og specialbutikker, som vi gerne besøger og rådgiver på stedet. Der er derfor behov for høj kvalitet inden for tæpper til objektområdet, der skal imponere ved hver lejlighed. Til dette tilbyder vi dig muligheden for at få dit eget firmalogo på tæppet eller en individuelt designet vægtæppe.

Tæpper til objektområdet, et eksempel på høj kvalitet

Ligesom gulvet i en kommerciel virksomhed skal opfylde andre krav end gulvet for private kunder, gælder det samme for tæpper. Gulvbelægninger klassificeres kvalitetsmæssigt i brugs- og slidklasser for at forudbestemme overflade- og materialeegenskaberne for kommerciel, privat og industriel brug. Her tages også højde for producenternes garantier, der reklamerer for produkternes holdbarhed. Der stilles lignende forventninger til et objekt-tæppe, men med forskellige kvalitetskriterier som grundlag.

Valgets kval, det rigtige tæppe til objektområdet

MORGENLAND TEPPER kan give dig et tilbud på et individuelt designet tæppe ved at beregne omkostningerne. Først er det nødvendigt at undersøge tæppets art nærmere. Skal hele en gang, et værelse eller et kontor lægges med tæppe, har du valget mellem forskellige tæppeprodukter: individuelle måltæpper, rullevarer eller tæppefliser. Mens rullevarer og tæppefliser egner sig til installation i en gang eller i et stort kontorlandskab, bruges individuelle måltæpper til siddegrupper eller som en højdepunkt i rummet.

Tæppefibre, form og farve: Kvalitet, der gør en forskel

Det første indtryk imponerer. Med fremragende tæppefibre kan næsten ethvert mønster og farveskema realiseres. Design er i centrum, når indretningen skal interagere harmonisk. Tæppet skal derfor matche venterummets sofa, butiksindretningen eller andre kommercielle indretningselementer. MORGENLAND TEPPER rådgiver dig gerne i denne henseende og kan tilpasse dit tæppe individuelt. Dette inkluderer f.eks. muligheden for at integrere din virksomhedslogo.

Tæpperens, en grundlæggende kvalitetsmærkat for erhvervstæppet

Høj kvalitet gulvbelægninger efterlader ikke kun et visuelt varigt indtryk hos erhvervskunder. Udover høj gangkomfort bør erhvervstæpper have det relevante kvalitetsmærkat, der nøje undersøger materialegenskaberne med hensyn til slidstyrke, trædefasthed og brandsikkerhed. Desuden er det en stor fordel i stærkt trafikerede områder at bruge varme- og lydisolerede tæpper. Den reducerede støjniveau reducerer gradvist akustiske belastninger, hvilket også gavner dine medarbejdere. Tæpperens spiller en stor rolle, og den kan bestå af filt, latex eller en tekstilbagside. Disse materialer afrunder tæppets materielle kvalitet og sikrer, at det altid er behageligt og skånsomt for leddene. Individuelle specialfremstillede tæpper, f.eks. i en receptionshall, bør også have en vis træksikkerhed. Enkelte varer bør derfor undersøges og vurderes separat. Vi hos MORGENLAND TEPPER er det rette kontaktpunkt for dette.

Valget står altid mellem naturfibre og kunstfibre.

Især i erhvervsmiljøet afhænger produktets kvalitet af gennemsnitslængden af fibrene samt deres renhed. Uanset om det er vævet, tuftet eller maskinelt fremstillet tæppevarer, bør robusthedsniveauet for erhvervstæpper altid være i fokus. I erhvervslivet bruges normalt bomuld som naturfiber eller valget falder på en kunstfiber som polyamid eller polyester. Mens bomuld er meget robust, strækbar og varmebestandig, scorer kunstfibre specielt med pletbestandighed, høj modstandsdygtighed over for fugt og nem pleje. Uanset hvilket materiale du vælger, finder vi sammen med dig det passende tæppe, der passer til din virksomheds stil og karakter. Derved imponerer du enhver kunde.

Har du ikke fundet, hvad du ledte efter?