Fordele & Garanti

Dine Fordele

Dine Fordele

MORGENLAND® ser sig selv som en global handelsrepræsentant for high-end tæpper, der eksklusivt appellerer til næsten enhver atmosfære. Her mødes mærkekvalitet med udvalgte og håndknyttede gulvbelægninger, som om de kom fra et eventyr fra tusind og en nat. Den gamle landsspecifikke vævning af europæisk produktion kan derfor allerede kulturelt og historisk adskille sig fra fladvævninger af orientalske tæpper. Persiske tæpper er en del af verdensarven og opnår konstant prisstigninger som samlerobjekter. Således blev verdens hidtil dyreste tæppe, en antik persisk tæppe kaldet "Clark Sichelblatt" fra det 17. århundrede, solgt for imponerende 34 millioner euro. Den måske mest kendte tyske tæppe er også fra samme tidsramme, "Kerman Vasenteppich". Her viser de traditionelt mønstrede forskelle mellem forskellige vævede varer sig allerede, ligesom malerier inden for billedkunst afspejler forskellige epoker og stilarter. Uanset om det er flyvende tæpper fra Aladdins vidunderlampe, det gyldne skind eller Penelope, der omhyggeligt udfører sin vævekunst, så er tæppet altid i centrum af vores liv.

Anmeldelser for Morgenland Tepper

Super hurtig levering og virkelig smukt tæppe. Mange tak for det! Vi vil bestille her igen!

Eike Hemp

Eike Hemp

5 Star

Jeg vil gerne anbefale dette tæppe, kvaliteten er super. Leveringen gik også glat. Jeg er tilfreds :)

Jens Schiffer

Jens Schiffer

5 Star

Alt er meget godt! Tæppet blev leveret meget hurtigt og opfylder absolut mine forventninger med tanke på den lave pris!

Holger Duis

Holger Duis

5 Star

MORGENLAND® Garantier

Vi hos Morgenland-Tepper ønsker, at du har en nem, sikker og afslappet online shoppingoplevelse. Af denne grund tilbyder vi dig en række betalingsmuligheder samt gratis levering inden for Tyskland.

MORGENLAND® Garantier
Enkelt & Nemt

Enkelt & Nemt

Vores salgstjeneste for dig på ét øjeblik. Kvalitet taler for sig selv, og derfor samarbejder MORGENLAND® kun med anerkendte tæppeforhandlere. Hos os får du det udvalg, du forpligter dig til. I vores udstillingslokale kan du altid få en nærmere kig på tæpperne og modtage gratis og uforpligtende faglig rådgivning fra vores specialister. Det rette valg af tæppe understreger altid den helt personlige smag og indretningsstil. Derudover stiller vi vores kunder til rådighed for en gratis fuld rengøring af tæppet efter et bestemt tidsinterval. Kvalitetsprodukter skal håndteres på en kvalitetsfuld og enkel måde, og der er intet, vi ikke vil gøre for vores loyale kunder. Vi rådgiver dig gerne i en personlig samtale, som du altid kan henvende dig til skriftligt eller telefonisk. Vores fagfolk ser frem til at høre fra dig.

Direkte Køb hos Sælgeren

Også for vores kunder ønsker MORGENLAND at formidle fascinationen af high-end tæpper. Ud over et stort udvalg af kulturhistoriske vidnesbyrd fra Orientens vidder står der til din rådighed alt fra moderne uldtæpper til nomadiske vævetæpper og fascinerende unikke stykker. Det starter allerede med valget af kvalitetsmaterialer, som grundlæggende adskiller naturlige materialer fra kunstfibre. Med det nødvendige kvalitetsarbejde bliver kvalitetsmaterialer som sisal, hamp, bomuld, jute eller naturligt hår forarbejdet til et net og et strik, der ikke lader noget tilbage at ønske i forhold til en vægdekoration. Faktisk blev vægtæpper tidligere brugt til sådanne dekorative formål. Erfaringsmæssigt udfører vævningsteknikken dog det mest kreative arbejde her. Uanset om det er maskinfremstillet, håndknyttet eller vævet, er den såkaldte knudedensitet pr. kvadratmeter særligt vigtig ved håndlavet vævning. Denne såkaldte La-værdi er lavere, jo finere og tættere vævet er. Dette taler igen for kvaliteten af det håndlavede tæppe. Ved direkte køb hos forhandleren.

Direkte Køb hos Sælgeren

Har du ikke fundet, hvad du ledte efter?