(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

2008 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

 

Tæppemønster - tradition møder passion

Fordyb dig i en verden af ​​de mest eksklusive premium-tæpper, og udforsk Orientens kunst. Hvert mønster ligner et maleri og er unikt i sig selv. Mønsteret er det vigtigste træk ved et premium-tæppe, for det kombinerer traditionen fra den provins, hvor det bliver knyttet, og knytterens passion. Et tæppe fra Orienten legemliggør således væverens sjæl og provinsens normer og værdier. En væver bruger op til fire år på et eksemplar. Væverne modtager en designskabelon, der er typisk for provinsen, som de bruger som guide. Denne designskabelon bruges normalt kun én gang og varieres derefter. På landet knytter nomaderne de nomadiske tæpper uden skabelon, men nabolandsbyernes design ligner hinanden. I disse tilfælde ligner tæpperne hinanden i farve og mønster.

Tæppeproduktion - et tæt koblet netværk

Konventionelle premium-tæpper er håndknyttede og kommer primært fra den antikke Orient. På mange produktionssteder er produktionen af ​​premium-tæpper vævernes og andre involverede interessenters livsforsikring. Lokale forbindelser til leverandører og producenter muliggør kortere leveringsruter og hurtigere produktion. Dette regionale netværk vedligeholdes ved at give det videre fra generation til generation.

Hvilke tæppetyper hører til premium-tæpperne?

Ghom-tæpper, Hereke Sein-tæpper, Isfahan, Nain 6La eller 4La samt tæpperne fra Tabriz og Kashmir silketæpper er blandt de bedste kvalitetstæpper i verden.

Tæppemateriale - fordelene ved naturfibre

Klassiske premium-tæpper er normalt lavet af naturfibre. Disse naturfibre er opdelt i plante- og animalske fibre. I langt de fleste tilfælde anvendes ny uld, der leveres fra lokale produktionssteder. Alle involverede interessenter i regionen nyder godt af dette. Den forarbejdede nye uld er lugtfri og har et højt fedtindhold. Dette gør tæpperne modstandsdygtige og holdbare. De forarbejdede naturfibre sikrer et afbalanceret indeklima og kan også kombineres med gulvvarme. Udover ny uld bruges andre naturgarner som korkuld, bomuld eller silke.

Tæppefarver - farvernes forvandling

Et premium-tæppe er rigt på farver og nuancer. Farverige tæpper  i farver som grøn, rød, blå eller gul passer ind i næsten ethvert interiør, uanset om det er klassisk og orientalsk eller moderne og enkelt.

Håndlavede tæpper skal udsættes for solen i mere end en måned for at kunne falme tilstrækkeligt. Denne tid bliver normalt ikke respekteret i forsyningskæden, så det er ikke underligt, at tæpperne i dit hjem falmer. For at sikre, at tæppet falmer jævnt, bør det roteres hvert andet år. I nogle tilfælde får tæppet først sin endelige farve efter ti år.

Tæppeform - det rigtige snit til ethvert interiør

Håndlavede tæpper fås i alle konventionelle former. Rektangulære tæpper er de mest almindelige. To specifikationer for rektangulære tæpper er firkantede tæpper og smalle lange tæpper kaldet "tæppeløbere". Runde tæpper og ovale tæpper er derimod meget sjældnere.

Tæppemønster - detaljeret og unikt

Tæppets præcise design kan ses i prøverne. Det omhyggelige manuelle arbejde gør et premium tæppe så værdifuldt. Hvert mønster er unikt i sig selv, og alligevel er der affiniteter inden for en tæppefamilie. Premium-tæpper får enkle, moderne faciliteter til at fremstå mere livlige gennem de mange forskellige farver og mønstre og sikrer dermed en mere behagelig atmosfære.

Tæpper beriger enhver bolig

Premium-tæpper ser pragtfulde ud i alle rum. Det tidløse orientalske design overlever alle tidsaldres trends. De kan lægges ud i næsten ethvert rum, hvad enten det er i den lyse stue eller i det hyggelige soveværelse. Selv pletter generer dem ikke. De fantastiske mønstre får mindre pletter til at fremstå usynlige. I modsætning til grove tæpper med høj luv, såsom shaggy tæpper, er premium-tæpper meget fine og kortluvede. Det betyder, at disse tæpper også kan hænges op på væggene som vægudsmykning.

Bring orientalsk kultur ind i dit hjem og hyld vævernes kreativitet og mange års hårde arbejde.

Premium-tæpper er en investering i fremtiden. Lad dig ikke afskrække af de høje priser. Klassiske premium-tæpper er prisen værd, takket være deres lange levetid. Med regelmæssig pleje og rengøring kan tæpperne videregives i generationer. Derudover er de relativt stabile i pris og mister kun lidt værdi.

Vejledning – premium-tæpper

Kvalitetsløfte - bliv overbevist om ​​vores tæppers kvalitet 

Der bliver foretaget et omhyggeligt kvalitetstjek og en vurdering af alle vores tæpper. Først efter vellykket test afleveres vores tæpper til salgsafdelingen. Du kan derfor uden bekymringer købe dit premium-tæppe og returnere det gratis inden for 31 dage, hvis du ikke kan lide det.

Tæppeleksikon

Er du nysgerrig og har brug for mere information om de tæpper, vi tilbyder? I vores tæppeleksikon finder du blandt andet svar på spørgsmål som:

 • "Findes der premium tæpper i brune farver?"
 • "Hvilket mønster er typisk for et premium-tæppe?"
 • "Hvilket materiale foretrækkes til premium-tæpper?"
 • "Hvilken region kommer premium-tæpper fra?"
 • "Hvad er kendetegnene ved premium-tæpper?"

 

Tæppematerialevidenskab - hurtig materialeoversigt

For at tæppet opfylder dine komfortkrav, bør du danne dig et overblik over de materialer, vi bruger i vores materialevidenskab. Uld er almindeligt brugt, men hvert uldtæppe kan laves af forskellig uld.

Brug søgefunktion & rumplanlægger - en kort guide til rumplanlægning

Hvis du ikke har nogen konkret idé om, hvilket tæppe der passer til hvilket rum, så bør du tage et kig på vores room planner. Der vil du modtage præcise instruktioner i, hvordan du lægger dine tæpper hensigtsmæssigt ud i stuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset eller entreen. 

Tæppeproduktsortiment - diverse kollektioner og prisklasser

I vores produktsortiment kan du få et hurtigt overblik over hele vores sortiment. Der er et stort udvalg af premium-tæpper online i vores webshop, der bare venter på at finde den rigtige køber. De forskellige udbudte kollektioner er sat sammen over mere end 50 år og indeholder tæpper i forskellige prissegmenter.

Tæppeproduktion - dit individuelle drømmetæppe

Hvis du ikke kunne finde dit ønskede tæppe i vores sortiment, tilbyder vi dig at lave en gratis forespørgsel om produktion. Vi behandler din anmodning så hurtigt som muligt og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Betaling - bestil nemt tæpper online

Køb dit drømmetæppe online og betal med den betalingsmetode, der passer dig. Udover de sædvanlige betalingsmetoder som bankoverførsel på forhånd, kreditkort eller PayPal tilbyder vi også betaling via Amazon Pay, kontant betaling ved afhentning og ratebetaling.

Tæpperens & tæppereparation - pleje af tæpper

Du kan få svar på, hvordan du plejer dit tæppe korrekt, og hvornår professionel pleje er påkrævet i vores blog om tæpperens og tæppereparation.

Spørgsmål og forslag - venlig kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige kundeservice vil med glæde behandle din forespørgsel og vil helt sikkert finde en passende løsning.

Tjeklisten før du køber – køb dit tæppe online uden bekymringer

 

 • Har jeg opmålt de vigtigste områder af mine rum?
 • Har jeg valgt den rigtige størrelse?
 • Er formen egnet til mit formål?
 • Passer farverne og designet til mit interiør?
 • Har jeg valgt det rigtige luvmateriale?
 • Har jeg valgt den rigtige betalingsmetode?


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });