(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

282 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Beige tæpper

Der er mange definitioner på beige. Udtryk som natur, fløde, elfenben eller ler er almindelige. Ordet bruges også ofte i ordsammensætning som pastelbeige, lysbeige, pudderbeige, gråbeige eller grønbeige. Denne sort viser allerede, hvor multifunktionel farven er. Beige passer til den landlige stil og det minimalistiske industrielle look, såvel som boho-stilen. Det harmonerer med de klassiske egetræsmøbler og det lyse skandinaviske design. Beige er elegant og underspillet på samme tid. Beige kan alt – et tæppe i beige er lige så velkomment i soveværelset, som det er i stuen foran sofaen og på gæsteværelset. Forskellige beige farver kan nemt kombineres med forskellige indretningsstile. Uanset om det er en frodig, luftig eller flad luv, lavet af uld i høj kvalitet eller lavet af syntetiske fibre, rustikke, sommerlige lette eller elegante, så beige tæpper er ekstremt alsidige. Moderne kollektioner inspirerer med ekstravagante designs og forvandler dit hjem til en ægte boligdrøm. I vores sortiment finder du håndknyttede, vævede, snørede og tuftede tæpper i beige, der er fremstillet af en lang række materialer og i store og små størrelser. Uanset om det er silke, bomuld, uld eller syntetiske fibre, så har hvert garn sine individuelle fordele og er mere velegnet til nogle rum frem for andre. Mange beige tæpper er designet så kunstnerisk, at du bare ønsker at nyde synet af dem.  

Hvorfor vælge beige tæpper?

Parket og laminat er uden tvivl attraktive gulvbelægninger, men et dekorativt beige tæppe gør det endnu pænere og hyggeligere. Beige tæpper med lang luv i spisestuen og stuen eller badeværelsestæpper, der varmer dine fødder, forvandler rummene til hyggelige oaser af velvære, skaber en god stemning og bringer dig i godt humør lige fra starten. Der findes mange gode grunde til, at beige tæpper stadig er blandt favorittæpperne. Et beige tæppe passer perfekt ind i designet af stuen og spisestuen. Med sin neutrale farve passer den godt til mange forskellige møbler og interiørstilarter. Her i webshoppen finder du et bredt udvalg af moderne og højkvalitets tæpper i netop den farve. De er kendetegnet ved høj materiale- og forarbejdningskvalitet og tilbyder et stilrent design. I det følgende får du mere at vide om de beige tæpper i vores sortiment.  

Beige tæpper passer ind i alle rum

Sisal-, uld-, vintage- eller designertæpper - enhver tæppefan får noget for pengene hos os. Fåreuld er et af de smukkeste og bedste tæppematerialer og kan forarbejdes på mange forskellige måder. Håndknyttede stuetæpper, der er lavet af 100% uld, har en lys grundfarve, som kan blødes op med mørke nuancer, takket være naturuldens struktur og høje kvalitet. Sådan en model er en vidunderlig kombination, der både har en blød grundfarve, men aldrig bliver kedelig at kigge på. Orientalske tæpper som et kelim- eller gabbeh-tæppe i beige tilfører rummene meget varme. En gabbeh er et traditionelt, håndknyttet persisk tæppe med et abstrakt mønster. Den legende kombination af store, geometriske farveflader er også karakteristisk for den orientalske model. Du vil blive overrasket over, hvor mange nuancer farven beige kan forekomme i Gabbeh. Håndvævede viskosetæpper som Nela Ivory fra Venuta Essentials er ideelle til soveværelser og stuer. Det elegante tæppe i beige føles fløjlsblødt og skifter farve afhængigt af lysindfaldet. Blandingen af ​​komfort og glamourøs elegance gør det velegnet til unge pars drømmebolig. Et beige højluvet/shaggy tæppe passer godt ind på børneværelset, fordi børnene naturligvis kan lide at lege på gulvet. Det er bedst, hvis du vælger en mønstret model, for så slipper du for at se pletter med det samme, hvis børnene fx spilder saftevand på tæppet. Et kortluvet tæppe eller en fladvævet model er ideel under spisebordet, så krummer og lignende hurtigt kan fjernes med støvsuger.  

Beige tæpper til enhver livsstil

Leder du efter et passende tæppe til din personlige livsstil? En model i grundfarven beige kan kombineres på mange måder. Uanset om det er tæppeløbere eller sisaltæpper i entreen, orientalske tæpper i spisestuen eller højluvede tæpper i stuen, så tilfører tæpperne i nuancer som sand, beige og elfenben ethvert værelse en hyggelig atmosfære. De kan danne en flot kontrast til interiøret og er tidløse i deres design. De kommer virkelig til deres ret i kombination med træmøbler og boligtilbehør. Men vores sortiment omfatter også broer og tæppeløbere til udendørs brug, der er fremstillet af robuste materialer som sisal eller kokos.

Vores beige tæpper fås i et bredt udvalg af farver

Du har valget mellem ensfarvede og flerfarvede tæpper. Flerfarvede modeller med kunstneriske mønstre og varierede farver sikrer et ægte blikfang. Tætte uldtæpper og højluvede tæpper har en særlig blød overflade og føles fantastiske at gå på. Tæpperne i grundfarven beige forbliver farveægte i lang tid og har vist sig at være robuste og nemme at pleje. De forbliver relativt upåvirkede af forurening. Beige tæpper i store og små modeller er altid trendy. I webshoppen findes et omfattende udvalg af modeller i mange forskellige størrelser samt i runde, rektangulære og firkantede former. Alt efter lysindfaldet i rummet kan du vælge mellem en lys eller en mørk beige farve. De beige tæpper danner en fremragende kontrast til træmøblerne og panelerne. Tæpper i grå-beige eller blå-beige kan pifte mørke rum og indretningsstile op, mens modeller i brun-beige anbefales til lyse rum. Her er de vigtigste egenskaber ved vores beige tæpper på et øjeblik:

  • elegant og tidløst design
  • høj materiale- og produktionskvalitet
  • holdbar og nem at pleje
  • matcher mange forskellige møbler og indretningsstile    
     

Slidstærke beige tæpper

Tæpperne i grundfarven beige fra vores butik er robuste, slidstærke, plejevenlige og langtidsholdbare. Selv ved daglig brug bevarer de farvestyrken i lang tid. Derfor finder man dem ofte på børneværelset eller i entréen. Snavs og støv kan nemt støvsuges op på grund af de smudsafvisende egenskaber. Neutrale farver som beige gør også støvet usynligt. Du kan stole på, at tæpperne i vores webshop er af høj kvalitet. Du kan udforske vores beige tæpper og nyde godt af et stort udvalg, attraktive priser og hurtig levering.

Tæpper i beige passer til klassiske orientalske tæpper, ensfarvede eller subtilt mønstrede modetæpper, ultramoderne, abstrakte soveværelsestæpper i beige, muntre børnetæpper eller tæpper til vintagefans - Morgenlands tæppeunivers tilbyder dig stor variation. Har du et særligt tæppe i tankerne, men har du ikke fundet det i vores online udvalg? Så lad vores erfarne eksperter rådgive dig. Sammen finder vi det beige tæppe, der passer perfekt til dine behov.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });