(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

184 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Ægte kashmirsilketæpper tilfører boligen elegance

Ren silke er et naturmateriale, der inspirerer til spænding og fascination som ingen anden. Det er blødt, let og elegant. Det reflekterer lyset og skaber en elegant glans. Et håndknyttet silketæppe er derfor et særligt værdifuldt stykke håndværk. Tæpper, som er fremstillet af den fineste kashmirsilke, har den dag i dag stadig en stor fascinationskraft. De betragtes stadig som luksusvarer, hvis kvalitet viser sig ved første øjekast.

Antallet af knuder per kvadratmeter svarer til værdien og finheden af ​​det materiale, der skal forarbejdes. Silketæpper er næsten udelukkende lavet med meget høj knudetæthed. Normalt af erfarne og særligt talentfulde vævere. Silketrådens fine tekstur tillader op til 1.000.000 knuder per kvadratmeter. Med rene silketæpper er der dog også mulighed for meget højere knudetætheder. Med 25 gange 25 knuder per kvadratcentimeter (!) opnås dog den maksimalt mulige tæthed. Det svarer til svimlende 6.000.000 knuder per kvadratmeter.

Fra silkeormen til det ædle kashmirsilketæppe

Det hele starter med silkeormen. Efter parring lægger hunnen op til 400 æg. Larverne udklækkes og lever udelukkende af morbærtræets blade. En måned senere begynder de at spinde en kokon om sig selv. Disse ynglende larver vil dog aldrig klækkes, fordi deres kokon er for værdifuld. Op til 20 af disse kokoner afvikles samtidigt og bearbejdes til en enkelt streng. Nu kan råsilken handles.

Når man knytter et tæppe, bruges silke på mange forskellige måder. Så det kan bruges til at lave visuelle nuancer. Så er det kun visse mønsterområder, der knyttes ud af ren silke for at opnå stilfulde effekter. Andre tæpper har kun en silkeluv, mens kædetråd og skudtråd er lavet af et andet materiale. Kædetråd, skudtråd og luv er alt sammen lavet af ægte silke i rene silketæpper. Lyse farver og mønstre undgås i silketæpper.
 

Silketæpper fra forskellige regioner i verden

I dag bliver de fleste silketæpper håndknyttet i Kina og Indien samt i Tyrkiet og Iran. I Indien er især Kashmir-regionen berømt for sine smukke tæpper, i Tyrkiet er det byerne Hereke og Kayseri. Også persiske silketæpper bærer deres oprindelse i deres navn. IsfahanGhom og Tabriz står for tæppevævningens kvalitetskunst. Tæpper fra Kina er nu stærkt baseret på Hereke- og Ghom-tæppernes mønstre, men er - hvad angår silkekvalitet og knude - på højeste niveau.
 

Korrekt pleje af dit kashmirsilketæppe

Lige så værdifuldt som silketæpper er, er rengøring af et kashmirsilketæppe relativt ukompliceret. Regelmæssig støvsugning - mindst en gang om ugen - fjerner støv- og smudspartikler. Vær særlig opmærksom på luvens retning, fordi silketæpper ikke bør støvsuges i den forkerte retning. For at beskytte tæppet er det også tilrådeligt at vende det hver sjette måned. Afhængig af tæppets form og rummet, 90 eller 180 grader. På den måde undgås ensidigt slid, og dit kashmirsilketæppe forbliver smukt i lang tid.

Mindre pletter kan fjernes med en fnugfri uldklud og varmt vand. Det er vigtigt at fjerne pletten ved at duppe og ikke gnide. Hvis der er trykmærker, kan de også efterbehandles med en fugtig klud. Gnid blot flere gange hen over det berørte område i luvens retning. I tilfælde af kraftigere tilsmudsning vil en professionel tæpperens hjælpe dit tæppe med at komme til at skinne igen.

Det rigtige sted til dit kashmirsilketæppe
Gennem årene er kashmirsilketæpper blevet mere og mere populære. Tæppernes håndværksmæssige høje kvalitet og det forarbejdede materiales eksklusivitet gør dem til et stilfuldt og ekstremt værdifuldt boligtilbehør. Silketæpper kan med deres pragtfulde nuancer indgå i en bred vifte af bolig- og indretningsstile, både som vægbeklædninger og på gulvet. Tæppets farver stråler, materialerne skinner blidt, og blødheden kan mærkes ved hvert skridt. De håndknyttede tæpper af den fineste kvalitet glæder både kendere og entusiaster og fylder hvert rum med et strejf af luksus.

Et håndknyttet silketæppe er håndværk på højeste niveau. De fineste materialer og høje knudetætheder giver tæppet en uforlignelig kvalitet, komfort og elegance. Vores sortiment tilbyder dig et stort udvalg af silketæpper fra forskellige regioner i verden. Og i mange former, størrelser og farver. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og rådgiver dig detaljeret på vej til dit skinnende kunstværk af ren silke.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });