0 Tæpper

Ingen resultater for den valgte filtrering

Desværre matcher dine søgekriterier ingen af vores tæpper. Da vores produktudvalg er meget alsidigt, kan vi helt sikkert finde et tæppe, der passer til dine ønsker.

Kontakt os venligst på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vores kundeservice vil gerne rådgive dig!

Fåreskindstæpper

Et fåreskindstæppe er et smukt alternativ til vævede tæpper. Ulden er blød, så når du går på tæppet, synker du ned i de bløde fibre. Fåreuld har en bemærkelsesværdig modstandsdygtighed. Umiddelbart efter man har gået på det, retter det sig op igen.

Fåreskindet er omhyggeligt og skånsomt forarbejdet. Den såkaldte garvningsproces forvandler dyreskindet til læder. Før garvningsprocessen fjernes al støv og overskydende uldfedt fra skindene. Efter vask, garvning og tørring får tæppet prikken over i'et. Ulden er jævnt forkortet, stylet og kontureret. Den smukke, bløde pels bliver luftig og blød med en silkeblød glans.

Tæppet fælder ikke længere hår, og fåreuldens enestående egenskaber kommer til deres ret.
 

Chic og behagelig blødt

I de syntetiske fibres tidsalder får garvede naturskind af høj kvalitet et strejf af luksus.

Et fåreskindstæppe er behageligt i varmt og koldt vejr. De små luftlommer mellem hårene gør det varmt om vinteren og køligt om sommeren.

Køb et skønt fåreskindstæppe, som du kan bruge til at isolere kølige gulve (f.eks. stengulve eller klinker - også på badeværelset). Det store fåreskindstæppe ligger som en varm, blød sky i rummet. Det sikrer afslapning, romantik og velvære. Et fåreskindstæppe i gråt passer smukt til mørke gulve. Et sort fåreskindstæppe skaber en fin kontrast til et lyst interiør. Det ser også godt ud på et klassisk parketgulv.

Pleje af fåreskindstæpper

Luft fåreskindstæppet jævnligt udendørs, og børst det af og til med en tøjbørste, der ikke er for hård. De fleste fåreskindstæpper tåler ikke maskinvask. Kun såkaldte medicinske skind (babyskind osv.) egner sig til dette – med et særligt vaskemiddel. Du kan også få dit tæppe renset hos en professionel fagmand.
 

Et prægtigt naturprodukt

Et fåreskindstæppe er et prægtigt naturprodukt, der skaber varme og tryghed i boligen. Små børn elsker at kravle på et fåreskind.

De rå skind til vores tæpper er nøje udvalgt, og ​​uldens kvalitet kontrolleres manuelt. Kun sunde, stærke dyr har en smuk pels med tykt, blødt hår. Ikke to fåreskindstæpper er ens.

Fåreskindet er et biprodukt, fordi dyrene opdrættes pga. deres kød. Tæppet er bæredygtigt, ægte fåreskind holder evigt og ser ud som nyt selv efter mange år. Det behøver ikke altid at være hvidt. Vi har fåreskindstæpper i sort, fåreskindstæpper i grå samt andre farver.
 

Fåretæpper til boligen kan stærkt anbefales

Hvis du kan lide naturmaterialer, er et ægte fåreskindstæppe et drømmemateriale til din bolig. Pelsmaterialet føles blødt, lækkert og behageligt. Undersiden af ​​pelsen er lavet af glat, blødt læder.

På et klinkegulv er et stort fåreskindstæppe dejligt varmt for fødderne. Uld absorberer fugt og forbedrer indeklimaet. Derudover er tæppet let at pleje. Ryst det af og til kraftigt og red det ud med en grov hårbørste. Om vinteren kan du lægge skindsiden nedad i frisk puddersne og derefter tæppebanke det. Den ægte pels vil da komme til at se ud som ny igen.

Køb et fåreskindstæppe allerede i dag – det fås i flere farver – hvidt, beige eller brunt.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });