(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

0 Tæpper

Ingen resultater for den valgte filtrering

Desværre matcher dine søgekriterier ingen af vores tæpper. Da vores produktudvalg er meget alsidigt, kan vi helt sikkert finde et tæppe, der passer til dine ønsker.

Kontakt os venligst på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vores kundeservice vil gerne rådgive dig!

 

Charmen ved orientalske hynder

Stærke, varme toner med karakteristiske mønstre - det er alt, der skal til for at fylde et rum med et strejf af Orienten. Sofaer, lænestole og bænke kan prydes med orientalske dekorative hynder. Når de placeres omkring et lavt bord, giver de komfort som sædehynder eller gulvpuder. Et sådant arrangement ser særligt stilfuldt ud på et persisk tæppe af høj kvalitet .

Orienten er lig med et væld af farver. Udvalget af orientalske hynder er næsten ubegrænset. De fås i små, store, som sofahynder, puffer eller komplette siddepladser. Smukke hynder fuldender en orientalsk boligindretning, og de sætter deres eget særpræg på en moderne og enkel boligstil. Hynder er helt afgørende for et interiør i orientalsk stil - tilbageholdenhed er uønsket! Takket være en farverig blanding af farver og et stort udvalg af forskellige stoffer og materialer fremtryller de en magisk atmosfære, der sikrer en behagelig pause fra den grå hverdag.

 

Orientalske hynder er lige så farverige som Orienten

Orientalske hynder er farverige og overdådige. Stærke og lyse farver er dominerende. De spænder fra stærk gul med et strejf af guld til orange og rød til varianter af turkis og mørkeblå. De smukke puder fås også i lys pink og lys æblegrøn. Frodigt skinnende stoffer som silke, brokade og organza og kunstfærdige udsmykninger, som er lavet af skinnende metal, tilføjer en ekstra elegance. I beige, okker, terracotta, sennepsgul og brun ser vævede hynder af bomuld og hør derimod meget naturlige ud.

Der findes også en bred vifte af designs. De særligt farverige kashmirpuder er imponerende med strikkede ulddekorationer, mens hynder fra Rajasthan imponerer med glitrende stoffer, vidunderlige patchworkmønstre og filigrandekorationselementer. ikat-mønstre er vævet og består af dæmpede farver og en række geometriske mønstre, mens paisley-mønstre har en særlig hjemlig og dekorativ effekt på grund af deres buede former. Ensfarvede orientalske hynder sætter visuelle højdepunkter eller er diskrete i naturfarver.

 

Orientalske hynder kombinerer forskellige farver og former

De mange forskellige farver, mønstre og stilarter suppleres af et stort udvalg af former. Her tilbyder webshoppen klassiske pudebetræk eller fyldte puder i størrelserne 18 x 18 cm, 40 x 60 cm eller 50 x 50 cm. Hynder i firkantede eller aflange former, yogapuder og pyntepuder i forskellige størrelser og former fuldender det brede sortiment. Med komfortabelt polstring og en forhøjet siddeposition er hynderne utroligt komfortable at sidde på. Du kan selv placere en gruppe orientalske siddehynder på gulvet omkring et bord i dit hjem, hvor der er plads nok til flere personer. I smukke farver, med vidunderlige broderier og kunstfærdige dekorationer, er det både en behagelig og visuelt tiltalende oplevelse.

 

Hvad definerer en orientalsk indretningsstil?

Et orientalsk interiør er kendetegnet ved mørke møbler med indviklede udskæringer, ofte med smukke mønstre. Filigranmøbler af smedejern kan også perfekt integreres i et harmonisk helhedskoncept. Fliser, mosaikker, keramik og et ædelt orientalsk tæppe sikrer en høj grad af komfort.

Enhver, der elsker en orientalsk indretningsstil, sparer ikke på farver og ædel dekoration. En rigt dekoreret eller broderet baldakin fremhæver på magisk vis en orientalsk atmosfære, fint udformede hænge-, væg- og gulvlamper af farvet glas eller metal skaber vidunderlige mønstre på væggene og indhyller rummet i et mystisk lys. Stoffer af høj kvalitet, de fineste materialer og en bred vifte af kar, som er lavet af kobber, sølv og messing, sætter et stilfuldt præg på rummet. Der findes et væld af farver, og vi vil endda opfordre dig til at blande dem. Du kan nemt indrette dit hjem i orientalsk stil med disse skønne hynder, møbler og dekoration.

 

Orientalske hynder beriger ethvert hjem

Det er ikke for ingenting, at orientalske hynder i øjeblikket er meget trendy. Med deres lyse farver tilbyder de en kærkommen forandring i enkle, moderne og spartanske indrettede boliger. Fordelen ved hynder: De kan udskiftes hurtigt, og du får nye farver og mønstre i dit hjem på ingen tid. De komplementerer møbler i boheme-stil såvel som i vintage-stil.

Orientalske hynder beriger også dit hjem med lyse farver og komfort. De sætter et farverigt præg på boligen og skaber hygge og komfort. Eftersom der findes et bredt udvalg, er der noget for enhver smag. Sammen med et stilfuldt orientalsk tæppe fremhæver de ethvert hjem. Vores professionelle og kompetente team rådgiver dig gerne og besvarer alle dine spørgsmål, så du kan finde netop det tæppe, der matcher din boligstil.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });