5372 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Indiske tæpper - boligkvalitet til et kærligt designet hjem

Indiske tæpper har altid tilhørt kategorien sofistikeret tæppekunst, hvor den indiske runde tæppemodel eller et indisk silketæppe er særligt populært blandt tæppefans. Rektangulære tæpper er også meget populære. Runde skamler, ovale borde og andre møbler og tilbehør af denne form er velegnede som kontrast. Denne teori kommer fra Feng Shui og er også blevet implementeret i moderne tid i nogen tid for at skabe professionelt møblerede interiører. Du er velkommen til at vælge dit nye tæppe i enhver farve såsom rød eller grå og sætte præcis det farvepræg, som du kan lide. Løberen kan bruges i ethvert rum, fra soveværelset til kontoret.

Indiske tæpper som farverige blikfang

Et indisk tæppe er mere end blot en konventionel ensfarvet løber, fordi denne type gulvbelægning er et farverigt blikfang. Også selvom et værelse er indrettet spartansk og minimalistisk. Med sådan et tæppe har det respektive rum uundgåeligt en effekt og tiltrækker absolut alles opmærksomhed. Hvis du værdsætter unikke tæpper, er du også velkommen til at vælge et indisk tæppe, der er håndknyttet. Dette specielle tæppe kan fx laves af ny uld og føles derfor himmelsk blødt under fødderne. Du er velkommen til at lægge dit nye tæppe ud, hvor du gerne vil opleve denne følelse. Eksempelvis giver den bløde nye uld dig en utrolig behagelig følelse under fødderne umiddelbart efter du er stået op, så du straks begynder dagen med mere glæde og velvære.

Indiske tæpper - egenskaber og specifikationer

Det, der er meget klassisk ved indiske tæpper, er, at de viser en kærlighed til detaljer med deres filigran og sofistikerede mønstre. Farverne er for det meste varme og charmerende og forvandler et rum til et rigtigt hjem. Hvis du har lyst, er du hjertelig velkommen til selv at se den omfattende forarbejdning, og du vil helt sikkert blive glad og imponeret. Dette er stadig ægte håndværk. Mens de kostbare tæpper tidligere var uopnåelige for de fleste, så er de forskellige tæppeeksemplarer, som nogle gange også har et persisk look, ganske overkommelige i pris i dag. Forkæl dig selv med en af ​​disse eksotiske skatte og gør dit hjem til en oase af velvære i særklasse. Så snart du træder ind af døren, føler du dig kærligt omfavnet af dit hjem, fordi det du investerer i din bolig, får du garanteret mange gange tilbage igen. Det gælder både tæpperne af ny uld og dem, der er lavet af ægte natursilke.

Konklusion

Ønsker du at opgradere dit hjem med et tæppe, er et indisk tæppe fra Morgenland et rigtig godt valg. Dette er ikke bare et modefænomen, men en holdbar stil og en komfortabel elegance af høj kvalitet, der er uafhængig af tid. Under alle omstændigheder er det værd at tage et kig på de storslåede farveprøver og forestille sig, hvordan et sådant tæppe ville se ud i dit eget soveværelse, badeværelse eller andet værelse. Du vil helt sikkert straks forelske dig i den ene eller den anden tæppemodel og efter kort tid vil du ikke længere undvære den.

Vejledning – indiske tæpper

Kvalitetsløfte af vores tæpper  - overbevist om kvalitet

Hvert af vores tæpper bliver underkastet et omhyggeligt kvalitetstjek og vurderet. Først efter vellykket test afleveres vores tæpper til salgsafdelingen. Du kan købe dit tæppe ubekymret og returnere det gratis inden for 31 dage, hvis du ikke kan lide det

Tæppeleksikon - al information om tæpper

Er du nysgerrig og har brug for mere information om de tæpper, vi tilbyder? I vores tæppeleksikon finder du blandt andet svar på spørgsmål som:

 

 • "Findes der indiske tæpper i sort og hvid?"
 • "Hvilket mønster er typisk for et indisk tæppe?"
 • "Hvilket materiale foretrækkes til indiske tæpper?"
 • "Til hvilken indretningsstil er indiske tæpper særligt velegnede?"
 • "Hvad er kendetegnene ved indiske tæpper?"

 

Tæppematerialevidenskab - hurtigt materialeoverblik

For at tæppet opfylder dine komfortkrav, bør du danne dig et overblik over de materialer, vi bruger i vores materialevidenskab. Uld er almindeligt brugt, men hvert uldtæppe kan laves af forskellig uld.

Brug søgefunktion & rumplanlægger - en kort guide til rumplanlægning

Hvis du ikke har nogen konkret idé om, hvilket tæppe der passer til hvilket rum, så bør du tage et kig på vores rumplanlægger. Der vil du modtage præcise instruktioner til, hvilket design der passer til din stue, spisestue, soveværelse,  børneværelse eller entré.

Tæppeproduktsortiment - diverse kollektioner og prisklasser

I vores produktsortiment kan du få et hurtigt overblik over hele vores sortiment. Der er et stort udvalg af indiske tæpper online i vores webshop, der bare venter på at finde den rigtige køber. De forskellige udbudte kollektioner er sat sammen over mere end 50 år og indeholder tæpper i forskellige prisklasser.

Produktion - dit individuelle drømmetæppe

Hvis du ikke kan finde det tæppe, du ønsker i vores sortiment, tilbyder vi dig at sende os en gratis forespørgsel om produktion. Vi behandler din anmodning så hurtigt som muligt og vender tilbage til dig med det samme.

Vores tæpper - fragt & garanti 

Returforsendelsen inden for Tyskland og mange andre lande er gratis for dig. Kan du ikke lide tæppet, kan du gøre brug af din 31 dages returret. Derudover giver vi 12 måneders garanti på hele vores sortiment.

Betaling - bestil nemt tæpper online

Køb dit drømmetæppe online og betal med den betalingsmetode, der passer dig. Udover de sædvanlige betalingsmetoder som bankoverførsel på forhånd, kreditkort eller PayPal tilbyder vi også betaling via Amazon Pay, kontant betaling ved afhentning og ratebetaling.

Tæpperens & tæppereparation - pleje af tæpper

Du kan finde ud af, hvordan du plejer dit tæppe korrekt, og hvornår professionel pleje er påkrævet i vores blog om tæpperens og tæppereparation.

Spørgsmål og forslag  om indiske tæpper - venlig kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige kundeservice vil med glæde behandle din forespørgsel og vil helt sikkert finde en passende løsning.

Tjeklisten før dit køb – køb dit tæppe online uden bekymringer

 

 • Har jeg opmålt de vigtigste områder af mine rum?
 • Har jeg valgt den rigtige størrelse?
 • Er formen egnet til mit formål?
 • Passer farverne og designet til mit interiør?
 • Har jeg valgt det rigtige luvmateriale?
 • Har jeg valgt den rigtige betalingsmetode?


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });