(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

17 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Jute-tæppet

Jute-tæpper er tæpper eller løbere, der er lavet af naturmaterialet jute og stilfuldt pryder dine gulve. Uanset om jute-tæppet er lavet af ren jute eller kun indeholder en del jute, er et jute-tæppe altid et godt valg som gulvbelægning. Vi tilbyder både 100% jute-tæpper og versioner, der integrerer blød uld og fint bomuld. Jute-tæpper er bæredygtige og har fremragende egenskaber, hvilket du kan læse meget mere om i vores guide.
 

Værd at vide om det populære jute-tæppe

Et jute-tæppe er lavet af tørrede plantefibre, der er vævet eller flettet til et robust tæppe. Jute er en etårig og hurtigtvoksende plante, der trives i tropiske klimaer i Asien, Afrika og Indien, og hvis stængler kan nå op til tre meter i højden. I dag dyrkes den hovedsageligt i Indien og Bangladesh, og det er et miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt materiale, der ikke tiltrækker møl, og som er populært at anvende til tæppeproduktion. Jute-tæpper har en lang holdbarhed, og de er velegnede til både indendørs og udendørs områder. De er desuden nemme at pleje, så du kan have glæde af et jut-tæppe i mange år fremover. 

 

Hvad kendetegner et jute-tæpper?

Jutefibrene har en let gylden glans og er meget holdbare. Det er lidt mindre glat end uld- eller silketæpper. Jute-tæpper tiltrækker ikke møl, og de har lyddæmpende og varmeisolerende egenskaber. På grund af tæppets naturlige og eksotiske look kan det integreres i enhver indretningsstil og er derfor et af de mest populære tæpper. Et jute-tæppe er unikt, stilfuldt og kendetegnet ved sin ru struktur.

Fordelene ved jute-tæpper

Et jute-tæppe er mere robust end et bomulds- eller silketæppe. Materialet er meget slidstærkt og holdbart. Den vigtigste fordel ved et jute-tæppe er dets evne til at rense sig selv. Fiberen er særligt smudsafvisende, og friske pletter kan nemt fjernes med sæbevand.

Boligindretning med jute-tæpper i mange designs

Jute-tæpperne fås i utroligt mange forskellige designs, så der er noget for enhver smag. De kan være ensfarvede eller mønstrede, og især boho- og stribedesign er populære, ligesom kelim- og diamantmønstre.

Du kan indrette dit hjem med en bred vifte af jute-tæpper i smukke designs med naturlige farver. De håndlavede, unikke jute-tæpper sætter et orientalsk præg på din stue. Har du en arabisk boligstil i dit hjem, så kan du kombinere de skønne jute-tæpper med hvide træmøbler samt puder og puffer med et orientalske mønster og sølvmetalvaser. Jute-tæppet bidrager med en varm atmosfære, som også fremhæves af gyldne dekorative elementer.

Jute-tæpper - udseende, farver & form

Som naturfiber har jute en neutral farve, der diskret tilføjer varme og hygge i rummet. På grund af dens let gyldne og delikate glans, omtales den ofte som den "gyldne fiber". Der produceres to hovedtyper af jute: den mere robuste mørke jute og den mindre robuste hvide jute. Jute-tæpper er kendetegnet ved en grov, ru og netlignende struktur. De fås i rektangulære, runde og løbere i forskellige størrelser. Et naturligt jute-tæppe varierer i farve mellem beige, creme og lysebrunt. Farvede tæpper er meget stilfulde og tilbyder et udvalg af farver i rød, gul, blå, turkis og grøn, ofte er de mønstrede. Jute-tæpper fås med frynser og pomponer, Et rundt jute-tæppe med mange små cirkulære ender ser også flot ud. Hos Morgenland fås de også i firkantede former og forskellige størrelser - fra XS til L.

Vores eksklusive udvalg af jute-tæpper

Med deres naturlige look er disse tæpper velegnede til alle rum, så du kan slippe kreativiteten løs, når det gælder din boligindretning. De fås i runde, firkantede og rektangulære former, der passer til enhver indretning.

Det særlige ved vores jute-tæpper

Vores jute-tæpper er vævede eller flettede. De fremstår med fantastiske farvekombinationer i lysegrå, sart limegrøn eller den originale farve, og de er totalt smudsafvisende. Dette gør dem til dekorativt boligtilbehør i dit hjem. Nogle af vores jute-tæpper er håndlavede som unikke varer. Du kan skabe din egen stilfulde oase af velvære i hjemmet. Du kan også bestille tæpperne i ekstra stort format.

Plejetips: sådan rengør du et jute-tæppe

Et jute-tæppe kan placeres indendørs og udendørs, men har løbende brug for god pleje. Hvis det ligger udenfor, må det ikke blive vådt. Hvis dette sker, kan det tørres med en hårtørrer. Som ethvert andet tæppe kan det nemt støvsuges eller tæppebankes, selvom det er tilrådeligt at rense bagsiden også. Krummer falder nogle gange gennem den grove tæppestruktur. Jute-tæppet tåler ikke rengøring med vand, men det tåler aftørring med en fugtig klud. Du bør tørre væsken op med et stykke køkkenrulle.

Find det rigtige jute-tæppe til ethvert rum

Åndbart - antistatisk - slidstærkt - lydisolerende - varmeisolerende: De mange fordele ved et jute-tæppe kan du få glæde af i ethvert rum. I øvrigt: Et jute-tæppe er fuldstændig immunt over for møl. Den robuste og smidige gulvbelægning pynter med sit naturlige look og kan anvendes som en lang og smal løber i entréen og gangen. Et klassisk og rektangulært jute-tæppe ser flot ud under ethvert spise- og køkkenbord, og i stuen sætter det et smukt præg med sine skønne farver og mønstre, der lyser rummet op. Mindre og større jute-tæpper passer i soveværelset. Du placerer de små størrelser direkte foran sengen, og de store størrelser i et åbent rum eller midt under sengen. Et stilrent jute-tæppe giver desuden (overdækkede) altaner og terrasser en hjemlig og varm karakter, hvis du ønsker en loungestil. På grund af dets naturmateriale bør tæppet ikke bruges på badeværelset, da det ikke tåler fugt og vand. 

Det perfekte tæppe til ethvert indretningskoncept

Med sin klassiske farve kan jute-tæppet kombineres med en lang række indretningselementer. Det kan strukturere et rum med et enkelt og klart design eller tilføre det en orientalsk eller eksotisk atmosfære. Det passer ind i en landlig boligstil, men kan også skabe stilfulde kontraster i moderne indretningskoncepter med sit rustikke design. Et jute-tæppe kan integreres i ethvert farvekoncept. Et jute-tæppe tiltrækker opmærksomhed og inspirerer med dets naturlige skønhed.
Den kombinerer mange fordele og passer ind i ethvert rum og boligkoncept. Vi besvarer gerne dine spørgsmål vedrørende jute-tæpper og hjælper dig gerne med at finde dit helt eget yndlingstæppe.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });