0 Tæpper

Ingen resultater for den valgte filtrering

Desværre matcher dine søgekriterier ingen af vores tæpper. Da vores produktudvalg er meget alsidigt, kan vi helt sikkert finde et tæppe, der passer til dine ønsker.

Kontakt os venligst på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vores kundeservice vil gerne rådgive dig!

Koskindstæpper


Du får en unik dekoration til din bolig, når du vælger et ægte koskindstæppe. Det tilfører dine opholdsrum et strejf af eksklusivitet. Når du har fundet det rigtige sted at placere dit nye smukke koskindstæppe, vil det hurtigt tiltrække en masse opmærksomhed. Et lille rundt tæppe foran din seng vil varme dine fødder, når du står op. Dyreskindstæpper ser ikke kun flotte ud på gulvet. De kan også bruges som vægdekoration og fastgøres med kraftig velcro. Så får du en hel unik udsmykning på dine vægge. Koskindstæpper passer til mange forskellige boligstilarter, uanset om det er i den stilrene stue, i en hyggelig hytte eller som tilbehør til en landstil eller vintagestil.


Bløde, komfortable og holdbare tæpper til boligen
Den bløde pels fra et koskindstæppe er det perfekte valg til dit hyggehjørne. Designet ændrer sig konstant i nye former, uanset om det er rundt, ovalt eller om det har en naturlig kontur. Du kan slappe af om aftenen i komfortable, flatterende og romantiske omgivelser. Ikke to skind er ens, så du vil altid få et unikt koskindstæppe til din bolig.
Koskindstæppet er utrolig robust og langtidsholdbart, og det kan tåle, at børn leger på det. Et koskindstæppe er et dejlig varmt legetæppe på børneværelset, og det kan holde til børns leg, hvilket beviser, hvor slidstærkt et naturprodukt det er.
 

Forskellige skindtyper og farver gør forskellen
Ligesom dyrene er forskellige fra hinanden, har koskindene også deres helt eget look. Pels, farve og hårlængde varierer, hvilket gør dem velegnede til individualister, der ønsker at sætte deres helt eget præg på boligen. Koskindstæpper er efterspurgte som aldrig før. Du kan vælge mellem ægte koskindstæpper eller en syntetisk imitation.
Forestil dig, at dit trægulv står i kontrast til et gråt eller sort koskindstæppe. Et lille koskindstæppe vil også virke eksotisk og romantisk, når det ligger foran den knitrende pejs. 


Koskindstæpper i forskellige designs
Du kan tilpasse et koskindstæppe til din boligstil og dine foretrukne farver. De naturlige farver er for det meste brun og hvid eller sort og hvid. Men du kan også få almindeligt skind i sort eller brun. Koskindstæpper fås desuden som patchworktæpper, hvor forskellige stykker koskind er syet sammen til flotte tæpper i varierende størrelser. Der kan også være et lyserødt eller blåt stykke, hvis du ønsker at variere farven på dit tæppe.
 

Boligtilbehør med lav vedligeholdelse
Når man skal pleje tæpper af naturmaterialer, så skal der ofte kun lidt rengøring til. Koskindstæpper tåler hverken vaskemaskine, kemiske rengøringsmidler eller større mængder vand. Du skal i stedet lufte dit koskindstæppe grundigt udenfor i den friske luft. Dyrehår absorberer let forurenende stoffer fra luften. Af denne grund er regelmæssig luftning af dit ægte tæppe en rigtig god idé. Støvsugning vil beskadige pelsen, så ryst forsigtigt eventuelle krummer eller støv ud af tæppet. Groft snavs eller pletter behandles bedst med en mild sæbeopløsning, der er lavet af natursæbe. Tør efter med en blød klud.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });