1 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Leder du efter et unikt tæppe til din bolig, så kan en lædertæppe tilføre en hyggelig stemning til din stue. Den lave luv og den bløde fornemmelse vil overraske dig positivt. Lædertæpper fås i mange forskellige designs, og du vil med garanti kunne finde en model, som passer perfekt til din boligindretning. Lædertæpper er traditionelt set håndlavede. Afhængigt af dine krav kan du lægge et lædertæppe i stor størrelse i din stue. Men du kan også vælge et mindre lædertæppe til at skabe en hyggelig atmosfære i dit læsehjørne eller din spisestue.

 

Opnå spektakulære effekter med flotte designs

Originale lædertæppe af okselæder eller et farverigt patchwork- lædertæppe i et spektakulært design lyser op i et rum og tiltrækker straks alles opmærksomhed. I vores store sortiment finder du lædertæpper, som passer til alle slags boliginteriør.
De mest almindelige lædertæpper er dyreskindstæpper i brunt eller hvidt med zebrastriber eller okseskindspletter.
Grå eller brune farver, som harmonerer godt med hvide møbler, passer godt til moderne lædertæpper. Eller hvad med et design med metalliske effekter?
Patchwork lædertæpper fås i en række forskellige mønstre. Den beherskede grå eller brune, den sorte og hvide i et geometrisk mønster eller ensfarvede i forskellige nuancer tilfører dine rum et sjældent præg.
Hvis den skandinaviske boligstil er din favorit, så er et rundt og lille lædertæppe foran din sofa eller spisestue det rigtige valg. Det harmonerer perfekt med de naturlige farver på dine træmøbler.

Fordele ved dine lædertæpper

Lædertæpper er naturprodukter, der ikke absorberer ubehagelige lugte. De er ekstremt robuste og slidstærke. Naturprodukter er også fri for skadelige stoffer. De ligger godt fast på klinker eller laminatgulve og glider ikke. Selv ved gulvvarme afgiver tæppet sin varme og blokerer ikke for den dejlige varme.

Forestil dig, at du slapper af på det bløde, naturlige materiale. Nyd komforten og stress af i hverdagen i en romantisk atmosfære. Dit lædertæppe kan nemlig også anvendes som et unikt hvilested. Dit ægte lædertæppe er altid unikt, fordi det er håndlavet. Ikke to tæpper er ens. Mønster eller størrelse er altid forskellig fra alle andre.

Ikke to lædertæpper er ens

Moderne og unikt fremstillede lædertæpper kan være glatte eller af ruskind, de kan være designet som patchworktæpper, eller du kan vælge et lædertæppe med frynser eller shag lædertæppe. Du har en lang række muligheder for at få dit helt unikke drømme tæppe. Det klassiske lædertæppe er fremstillet af dyrepels og fås mest i naturfarver som grå, brun, beige eller sort/hvid. De typiske og naturlige former er ikke kantede, og der er normalt ingen lædertæpper med runde former. Alligevel kan du naturligvis også købe lædertæpper, der er skåret i mål efter dine ønsker. Det afgørende er, at det naturlige look bevares. Når du køber et lædertæppe eller tæppe af dyrepels, så kan det vise tegn på slid. Der findes ikke to tæpper, som er ens, for materialets struktur er unik. 

Patchwork lædertæpper er særligt populære i øjeblikket. En bred vifte af farvenuancer kombinerer det originale håndværk i naturfarver med den moderne indretningsstil i lyse pastelfarver. Unikke læderstykker i forskellige farver og størrelser er sat sammen til et unikt tæppe. Det er et ægte kunstværk.

Du kan også vælge et tæppe med frynser eller læderstrimler. Nomadetæpper er kendt for at have frynser, og læderskjorter fås med læderstrimler. Dette er også muligt med lædertæpper.
Lædertæpper, som er vævet af læder- og bomuldsstrimler og sammenflettet, skaber et helt specielt look. Læderstrimler og bomuldsstrimler, som fx er flettet i brun og grå, er unikke på grund af deres blandingsmaterialer og det flettede look. Med god, ordentlig pleje får du en ven for livet med dit tæppe.

Pleje af lædertæpper

Dit lædertæppe har brug for skånsom pleje. Det er bedst at notere sig producentens plejeanvisninger, som du modtager, når du køber tæppet. Det meste snavs kan fjernes med en blød børste og en let fugtig klud.
Ryst eller støvsug tæppet kraftigt én gang om ugen. Brug ikke kemiske rengøringsmidler. Hvis du virkelig skal fjerne genstridige pletter, så brug en blid neutral sæbe. For meget vand er lige så skadeligt. Vådhed gør tæppet hårdt, og der er risiko for, at læderet revner. Fugtige klude eller bløde børster er tilstrækkelige. Hvis du vil lufte tæppet, så sørg for, at det ikke hænger i den brændende sol. Hvis det bliver for fugtigt, skal du ikke lægge det på radiatoren, men i stedet lade det tørre langsomt i frisk luft. Et lædertæppe tåler ikke maskinvask.

Konklusion

Føl dig godt tilpas og slap af på dit eksklusive lædertæppe. Mærk den bløde, varme følelse og lad dig inspirere af de utallige valgmuligheder. Vælg mellem mange former, størrelser og farver. Find den stil, der matcher dit interiør optimalt. Du kan desuden glæde dig over, at tæppet er nemt at pleje.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });