Filtrer

Pris

-

Form

Firkantet

Løber

Oval

Rektangel

Rund

Størrelse

60 x 40 cm rektangel og mindre

90 x 60 cm rektangel

120 x 80 cm rektangel

140 x 70 cm rektangel

150 x 100 cm rektangel

180 x 120 cm rektangel

200 x 150 cm rektangel

240 x 170 cm rektangel

250 x 200 cm rektangel

300 x 200 cm rektangel

300 x 250 cm rektangel

350 x 250 cm rektangel

400 x 300 cm rektangel

450 x 350 cm rektangel

550 x 350 cm rektangel

længde op til 200 cm løber

længde 201 - 300 cm løber

længde 301 - 400 cm løber

80 cm Ø Round & mindre

100 cm Ø -runde

150 cm Ø -runde

200 cm Ø -runde

250 cm Ø Runde

300 cm Ø -runde

80 cm firkantet og mindre

100 cm firkant

200 cm firkant

250 cm firkant

180 x 120 cm oval og mindre

240 x 170 cm oval

300 x 200 cm oval

Hovedfarve

Hvid / Beige / Naturtoner
Hvid / Beige / Naturtoner
Blåtoner
Blåtoner
Brune toner
Brune toner
Sort / Sølv / Gråtoner
Sort / Sølv / Gråtoner
Grønne toner
Grønne toner
Gul / Gyldne toner
Gul / Gyldne toner
Multifarvet
Multifarvet
Oliven
Rød / Rust / Orangetoner
Rød / Rust / Orangetoner

Længde/cm

-

Bredde/cm

-

Motiv

Abstrakt

Blomstermønster

Bordur

Ensfarvet

Felter

Figurativ

Gennemmønstret

Geometrisk

Kraftigt Mønstret

Kuriositeter

Medaljon

Minimalistisk

Nomadisk

Patchwork

Streger

Zigzag

Materiale

Bomuld

Korkuld

Naturfiber

Ren uld

Silke

Sisal/Jute

Viskose

Behandling

Håndknyttet

Håndtuftet

Håndvævet

Vævet

Oprindelse

Afghanistan

Indien

Iran/Persien

Kina

Pakistan

Rusland

Tyrkiet

Knuder/m²

ca. 1.000.000, sjældent fint håndværk

ca. 1.102.500, sjældent fint håndværk

ca. 122.500 - 160.000, mellemfint håndværk

ca. 122.500, mellemfint håndværk

ca. 160.000, fint håndværk

ca. 202.500 - 250.000, fint håndværk

ca. 202.500, fint håndværk

ca. 22.500, meget groft håndværk

ca. 250.000 - 360.000, fint håndværk

ca. 250.000, fint håndværk

ca. 302.500, fint håndværk

ca. 360.000, fint håndværk

ca. 40.000, meget groft håndværk

ca. 422.500, meget fint håndværk

ca. 490.000, meget fint håndværk

ca. 562.500, meget fint håndværk

ca. 62.500, groft håndværk

ca. 640.000, meget fint håndværk

ca. 722.500, meget fint håndværk

ca. 810.000, meget fint håndværk

ca. 90.000, mellemfint håndværk

ca. 902.500, meget fint håndværk

2533 Tæpper
document.querySelectorAll('article.product').forEach(function(product) { const variations = product.querySelectorAll('.variation-item'); const productImages = product.querySelectorAll('.product-list-item'); if(variations.length > 0) { variations.forEach(function(variation) { variation.addEventListener('click', function() { variations.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); productImages.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); }); }); } });

Naturfibertæpper

Som i gamle malerier minder nogle eksemplarer om svundne tider, mens andre simpelthen ser friske og stilfulde ud: naturfibertæpper giver elegance, komfort og varme i rummet. De afspejler interiøret eller sætter deres præg med klare farver. Den ældre dame er lige så glad for dem som den studerende på andet semester eller den udvidede familie. Ikke alle tæpper er så alsidige.

Tradition møder nytilkomne: naturfibertæpper til alle

Du kan få naturtæpper som håndværk i høj kvalitet eller blot vævede. Der findes klassiske orientalske tæpper og ensfarvede tæpper, tæpper med høj luv og letplejende, glatte kelimer eller sisaler. Om tæppet er rundt, firkantet eller ovalt - der findes en rigtig form til alle! Tæppevævning har en lang tradition. Værdifulde eksemplarer kom fra Orienten. Selv Alexander den Store tog dem med sig som krigsbytte. Knyttede eller vævede tæpper fortæller historier, vidner om en rig kultur og er stadig eftertragtede luksusgenstande i dag.

Ren natur og stilfuld

Vil du ikke omdanne din bolig til et museum, og har du ikke råd til luksus? Elsker du derimod bæredygtighed og enkelt, klart design? Perfekt! Et tæppe, som er lavet af naturfibre passer til dig, for vævede, plys- og tuftede tæpper fås ikke kun i ædle, men også i robuste udgaver. Vælg blot dit naturfibertæppe i overensstemmelse hermed.

Find det rigtige naturfibertæppe

Hvis du elsker noget klassisk og elegant, kan du ikke undvære et tæppe. Farvespillet i et rum bestemmes i høj grad af tæppet. Slående grundfarver eller dekorative mønstre sammen med møbler og lysekroner resulterer i en harmonisk helhedseffekt. Perfekt til at slappe af efter dagen eller læse en bog om aftenen. Har du det helt anderledes? Leder du efter et brugstæppe, der passer til en landlig, rustik stil eller har du brug for en slidstærk gulvbelægning, som hunde og katte ikke kan ødelægge? Så findes der et bredt udvalg af tæpper, der passer til dine behov.

Et tæppe til mig alene eller også til mine børn?

Tæpperne er lige så forskellige som livsstil og vaner. Formålet skal altid opfylde dine egne behov. Ingen ønsker at gå på tåspidser gennem deres eget hus eller konstant advare venner om tæppet. Du behøver ikke undvære et naturfibertæppe. Tværtimod! Der findes eksempler, der er særligt velegnede til familier: fri for skadelige stoffer og holdbart, et børnetæppe fremstillet af naturfibre kan alt og ser utrolig flot ud på gulvet.

Forskellige materialer: ny uld, korkuld eller silke?

Hvad er et naturfibertæppe lavet af? Ud over jute, hamp og sisal findes der tre typer materialer, der også blandes:

  • Ny uld - det varmende, modstandsdygtige materiale bruges til at knytte og væve naturfibertæpper.
  • Korkuld - er en speciel form for fåreuld, den kommer fra halsområdet og er særlig blød og rig på fedt. Udtrykket kork lyder misvisende; hvad der menes er kurk, hvilket betyder fnug på persisk.
  • Silke - har det hele. Forestiller du dig et fint spind? De lange, flersnoede silketråde er ekstremt tynde, men ekstremt rivefaste. Sådan skabes de fineste naturfibertæpper, enkelte elementer i uldtæpper eller uld-silke-tæpper.

Pleje og spændstighed af naturfibertæpper

Naturfibertæpper er nogle gange utroligt modstandsdygtige med hensyn til vævning, materiale og farve. Nogle typer tæpper får patina og personlighed gennem slid og ælde. Højluv- og silketæpper er mere velegnede til beskyttede områder, mens naturfibertæpper med lav luv eller i vævet, gobelin- eller kelim-lignende design også kan bruges som løbere i korridorer eller i mere travle rum. Du bør følge producentens anvisninger for pleje og rengøring. Nogle tæpper kan endda vaskes, mens andre er følsomme. Vær forsigtig med pletfjernere & co. Det er ikke ualmindeligt, at farven gnides ud med naturfibertæppet.

Konklusion: naturfibertæpper

Et naturfibertæppe kan udformes som en fin silkeknude eller en robust vævet gulvbelægning. Du kan vælge et stort tæppe, der fylder hele rummet, eller du kan vælge en mindre størrelse og bevidst sætte et hyggeligt præg med farver. Med et naturfibertæppe bliver det hyggeligt eller overdådigt: Et tæppe giver rummet karakter og lever med dig: ambience de luxe, rå natur, vintage eller minimalisme - alt er muligt!

Køb et stykke lykke med drømmetæppet

Alle kender wow-effekten, når man træder ind i et rum, hvor alt er helt rigtigt. Med et naturfibertæppe kombinerer du møbelelementer og bygger din egen unikke verden med alt, hvad der er vigtigt for dig. Nogle gange ligger lykken bare i gulvtæppet.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });