178 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Polyestertæpper


Plast produceres i kemiindustrien gennem forskellige kemiske processer og har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, lige fra PET-flasker til tekstiler og tæpper. Syntetisk fiber er det mest almindelige materiale, der bruges i tæppeproduktion.

Syntetiske tæpper er stabile og har en skinnende, glat og blød overflade. De er nemme at rengøre og sammenlignet med andre tæpper er de billige og passer ind i ethvert område - uanset om det er indendørs eller udendørs. 

Et stuetæppe kan forvandle eller ødelægge dit rum. Det skal ikke kun se godt ud, men også føles godt. Jo nemmere et tæppe er at rengøre, jo bedre.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });