0 Tæpper

Ingen resultater for den valgte filtrering

Desværre matcher dine søgekriterier ingen af vores tæpper. Da vores produktudvalg er meget alsidigt, kan vi helt sikkert finde et tæppe, der passer til dine ønsker.

Kontakt os venligst på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vores kundeservice vil gerne rådgive dig!

Hvad gør 3D-tæpper så specielle

Tæpper med 3D-effekt har et udseende, der er meget anderledes end andre tæpper. På grund af en kombination af højluvet og fladt stof sætter de et effektivt præg og er et meget stilfuldt blikfang i enhver boligindretning. Tæpperne fremstår med smukke reliefmønstre og udtryksfulde farver og er prikken over i’et i ethvert rum med deres ekstraordinære håndværk.

Den såkaldte cut & loop-teknik bruges ofte til 3D-effekten, hvor den harmoniske overfladestruktur skabes ved skiftevis rækker af afskårne luvtråde (cuts) og lukkede luvtråde (loops). 3D-tæpper får også deres specielle udseende fra en proces kaldet heatset frisee, som får tæppefibrene til at krølle kraftigt, hvilket resulterer i forskellige højder og dybder, mere volumen og en særlig tæt og blød luv.

3D-tæpper er robuste, stabile og modstandsdygtige. Det faktum, at de er lavet af syntetiske fibre, gør dem modstandsdygtige over for daglig brug og slid. De hverken fnugger eller mister kvalitet med god pleje. Med deres smukke luv sikrer de hygge, komfort og varme fødder. Derudover er de nemme at vedligeholde, absorberer fodfaldsstøj og er velegnede til gulve med gulvvarme.

3D-tæpper og deres mange forskellige farver og former

3D-tæpper får deres specielle overflade fra den tætte vævning af syntetiske fibre såsom polypropylen. Vekslingen mellem ​​høje og lave fibre fører til en smuk 3D-effekt, hvorved fibrene kan nå en højde på op til 20 millimeter. 3D-tæpper tilbydes som runde, firkantede eller rektangulære og som løberede og er særligt velegnede til lange rum. Derudover er 3D-tæpper i forskellige størrelser og farver meget flot. Tæpperne fås eksempelvis i creme, beige, brune og grå farver til dig, som foretrækker en naturlig og afdæmpet stil. De ensfarvede tæpper udstråler stilfuld elegance, de flerfarvede er harmonisk koordineret, og alle eksisterende mønstre er rolige for øjet.

Sådan bevarer du dit 3D-tæppet smukt i lang tid

Regelmæssig støvsugning er en del af vedligeholdelsen af ​​et 3D-tæppe. På den måde fjernes krummer og groft snavs og kan ikke trænge dybere ned i fibrene. Det er tilrådeligt at støvsuge de højluvede områder ved laveste sugeevne for at undgå, at det bliver krøllet eller flosset. Pletter bør duppes af med en fugtig klud så hurtigt som muligt. Hvis snavs og tegn på slid er for kraftigt, er professionel tæpperens ikke nødvendigvis nødvendig for tæpper med 3D-effekt. I de fleste tilfælde kan de også nemt og grundigt rengøres og plejes derhjemme.

Små tæpper, der er lavet af polypropylen, kan normalt vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Følg altid producentens rengøringsanvisninger. Efter vask skal du sørge for, at den er helt tør. Større tæpper kan behandles med en våd shampoo, tæppepulver eller tæppespray. Alle produkter påføres tæppet i henhold til producentens anvisninger og støvsuges grundigt efter den anbefalede eksponeringstid.

Tæpper med 3D-effekt er velegnede til enhver stue

På grund af overfladens unikke karakter tilfører 3D-tæpper ethvert værelse en speciel atmosfære. I stuen giver de komfort under sofabordet, på grund af deres ufølsomhed forskønner de enhver spisestue. Uanset om det er som sengekant i soveværelset, som tæppe til børneværelset eller som badetæppe, byder de forskellige luvhøjder på en ekstra blød højluv-zone, som sikrer vidunderlige bløde øjeblikke, når man går barfodet omkring eller leger. Selv i gangen eller på altanen imponerer de smukke tæpper på alle tidspunkter af året med deres helt specielle overflade, deres vandafvisende egenskaber og deres lette pleje.

3D-tæpper er velegnede til ethvert levende koncept

Tæpper med 3D-effekt kombinerer modernitet og tidløs elegance. Med et enkelt farveskema og klare former ser de ekstremt stilfulde ud. Takket være deres bløde udseende fylder de ethvert rum med deres specielle charme, deres indbydende tekstur inviterer dig til at blive hængende. Uanset om de er med moderne mønstre eller et strejf af vintage, beriger 3D-tæpper enhver bolig. På den måde kan de smelte harmonisk ind i et rum eller som kontrast til moderne og kantede møbler give et bevidst stilbrud.

Bare rolig, vores 3D-tæpper er stadig flade, men de ser bare overdimensionerede ud. Vores højkvalitets 3D-tæpper er vævede tæpper, der er lavet af polypropylen. Farverne creme, beige, brun og grå giver dem et hjemligt præg. Vores runde tæpper varierer i diameter fra 80 til 200 centimeter, mens rektangulære tæpper måler op til 280 x 370 centimeter. Derudover omfatter vores sortiment et bredt udvalg af flotte løbere i forskellige længder og bredder. Vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte have, og vi hjælper dig gerne med at vælge et tæppe i en helt særlig stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos Morgenland Tæpper.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });