1388 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Sengetæpper

Din indretning afspejler også din personlighed. Dit hjem er dit tilflugtssted fra hverdagen og efter en stresset arbejdsdag. Dit soveværelse er det særlige rum, hvor du kan slappe helt af. Det er et hyggeligt sted, som tilhører dig helt alene. Du kan så selvfølgelig indrette rummet efter dine ønsker.

Grunde til at vælge sengetæpper

Elsker du det nuttede, romantiske eller kan du bedre falde til ro med rene, enkle linjer?

Sæt et bevidst præg på soveværelset

Omdrejningspunktet i soveværelset er din seng. Sengetæpper til soveværelset består traditionelt af tre elementer. Men hvem siger, at det ikke kan være et persisk tæppe, man lægger foran sin seng? Det bringer farve og variation til dit soveværelse, og du kan kombinere det med tæpper på siderne af din seng. Hvis du foretrækker, at tingene skal være enkle og stilfulde, kan du vælge højluvede flokati sengetæpper. Eller du kan vælge bløde dyreskind .

Sengetæpper bringer varme og ro til dit soveværelse

Uanset om du ønsker at købe et langluvet, højluvet eller kortluvet tæppe, er det vigtigt at have det godt, når du står ud af sengen om morgenen og har en fløjlsblød følelse under fødderne.
Et tæppe i soveværelset dæmper støjen og også dine trin. Intet er værre end at høre lyde, der forhindrer dig i at sove. Forestil dig, at din partner står op om natten eller kommer senere ind i soveværelset end dig, og du hører hvert skridt. Et tæppe eller sengetæpper i soveværelset absorberer lyden, og du kan fortsætte med at sove uforstyrret. Du skaber ikke kun en stillezone visuelt, men også akustisk. Du kan skabe din "soveø" med tæpper, sengetæpper og løbere, som er visuelt adskilt fra omklædningsområdet med skabe, spejle og kommoder.

Det allerbedste sengetæppe i økologisk bomuld til tremmesengen

Babyer og småbørn bruger mange timer på at sove og vokse. Området omkring sengen og sengen skal være helt fri for skadelige kemikalier. Med materialer, der er fremstillet af økologisk bomuld, giver du dit barn det allerbedste. Fremstillet af 100% økologisk bomuld i henhold til de strengeste internationale retningslinjer for naturlige tekstiler, særligt hudvenlige og åndbare.

Bløde, luftige sengetæpper

Med hensyn til komfort og nem pleje er et sengetæppe i soveområdet den ideelle løsning. Den er blød og dejlig og ser også fantastisk ud. Derfor er en sengetæppe den perfekte løsning for individualister og er praktisk. Her har du frit valg og kan lade din kreativitet få frit løb. Der er forskellige muligheder, der kan bruges afhængigt af dine præferencer. På den ene side vil der selvfølgelig være den dejlige bløde udgave. Det er den mest populære af mulighederne og sjov at bruge.

Sengetæpper med attraktive former og designs

3-delte sæt med høj luv er meget populære, og korte pjuskede luv er også populære. De er bløde at bruge, de passer også godt sammen med resten af ​​interiøret. Vær også opmærksom på bæredygtighed.

Populære materialer til sengetæpper

Sengetæpper skal ikke kun se smukke ud. De skal være lavet af luftigt materiale, være åndbare, have en hygge-effekt og være nemme at rengøre. Populære materialer er lammeskind eller imiteret pels, herunder velour. Allergikere bør vælge naturfibre. Hvad er meget vigtigt: de skal være skridsikre.

Hyggelige sengetæpper til en god start på dagen

Sengetæpper er et populært boligtilbehør, der forbedrer et soveværelse i løbet af dagen og forvandler det til et elegant rum. Det hjælper også med at beskytte sengetøjet mod snavs. Sengetæppet fuldender på legende vis indretningen af dit soveværelse. Du bør vælge materialer af høj kvalitet, som også kan vaskes. Sådan et tæppe kan også bruges til andre formål.

Leg med farver og kombinationer

Lad dig inspirere af de forskellige stilarter og kombiner farverne og formerne på dit tæppe med farverne på dit sengetøj og andre boligtekstiler efter din smag. Legesyge rosenmønstre på tæpper og puder kan også findes på sengetæpper. Eller er den industrielle stil mere din smag? Grafiske mønstre og geometriske former kan f.eks. findes på Gabbeh-tæpper. Foretrækker du den skandinaviske stil ? Så finder du et bredt udvalg af tæpper og sengetæpper lavet af naturmaterialer i subtile naturfarver eller lyse, friske farver - lige som du ønsker det. Kombiner dine boligtekstiler med hinanden. Match sengetæpper og puder i dit soveværelse. Giv dit soveværelse den charme og stil, som får dig til at føle dig godt tilpas. 

Det bør du være opmærksom på, når du køber sengetæpper til soveværelset

Først og fremmest skal du finde den rigtige størrelse, når du skal vælge et sengetæppe til soveværelset. Tæppet ved siden af ​​din seng skal flugte med sengerammen. Når du så rejser dig, lander du direkte på det varme, bløde tæppe. Som udgangspunkt er det bedst at sikre, at løberne har en vis afstand til de øvrige møbler. Sådan kommer de bedst til deres ret. Løstliggende løbere er særligt velegnede til allergikere. De er for det meste vaskbare og derfor mere hygiejniske. Husstøv bindes af tæppeluven og kan støvsuges væk regelmæssigt. En høj luv er naturligt blødere og hyggeligere. Den korte luv trækker derimod ikke så meget støv til og kan hurtigt tørres af. Løberne og tæpperne fås normalt i et sæt. Du har altså en løber til foden af ​​din enkelt- eller dobbeltseng og to tæpper til de to sidedele.

Materialets tekstur

I stuen elsker du de naturlige produkter som fx et ægte persisk tæppe eller de mange forskellige farver på orientalske tæpper. Du kan finde en løber i god kvalitet, der passer rundt om din seng i soveværelset. Alternativer til dette er tæpper lavet af bomuld . De er normalt tyndere end de højluvede orientalske tæpper og absorberer derfor fugt meget godt, men tørrer også hurtigt. Bomuld er for det meste hudvenligt og formstabilt. Sisal kan derimod klø under dine fødder. Naturfibrene fra agaven er ekstremt slidstærke. Hvad med et silketæppe? Det bløde materiale er lavet af et af ​​de stærkeste naturfibre. Det kærtegner blidt og blødt din hud, hvilket gør et silketæppe som løber eller skabelon ved siden af ​​din seng til en ideel ledsager.
Løber og sengetæpper af ren ny uld er støv- og smudsafvisende og er derfor også perfekte til dit soveværelse. Derudover er ny uld meget elastisk og luven retter sig hurtigt op igen, efter man har trådt på det. Sidst men ikke mindst - tæppet og løberen er lavet af syntetisk materiale. Det fås til gode priser og er nemt at pleje. Du kan vælge mellem uendelig mange farvekombinationer og forskellige størrelser og former.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });