(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

393 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Shaggy højluvede tæpper: de vigtigste købskriterier

Du bør vælge shaggy tæpper i henhold til visse kriterier. Disse er de vigtigste:

  • Luvhøjde: Denne kan variere fra 1,5 til 5,0 cm. Følgende gælder: Jo højere luv, jo mere pjusket, men også mere behageligt tæppe.
  • Formen: De fleste shaggy tæpper er rektangulære, men der findes også firkantede, runde og ovale former. Indretningen bestemmer, hvilken form tæppet skal have.
  • Mål: Tæppet skal selvfølgelig også have den rigtige størrelse. I forhold til møblerne skal det ikke være for småt. Der findes også produkter efter mål.
  • Design: Der findes mange shaggy tæpper i afdæmpede farver, hvor man ikke så let får øje på snavs. Men et flot tæppe i en lys nuance, med glimmertråde eller med mønstre kan også passe rigtig godt til interiøret.

Særlige kendetegn ved shaggy højluvede tæpper

Disse tæppers pjuskede design og deres lange garntråde er de mest typiske træk, der giver et særligt udseende og følelse. Det shaggy design går hånd i hånd med en vidunderlig blød og varm følelse under fødderne. Børn elsker at lege på disse tæpper. Luvhøjden på shaggy tæpper er høj, men luvens tæthed er ret lav. Dette skaber små luftfyldte huller. De fungerer som en blød pude og varmeisolering. Lydisoleringen er også rigtig god.

Lang luv, høj luv og høj luv shag tæppe - hvad betyder disse udtryk?

Disse termer refererer til luvens længde (dvs. de enkelte tæppetråde), behandlingen af ​​trådene og den måde, de er forbundne på. Den høje luv er 1,5 til 5,0 cm lang, den lange luv er endnu længere, det shaggy tæppe er shaggy og har afskårne tråde. Det kan være et højluvet tæppe eller et langhåret tæppe. Disse tæpper er ganske vist lidt bøvlede at vedligeholde, men de kan også maskinvaskes eller vaskes med shampoo, når støvsugning ikke længere er tilstrækkeligt.

Typer af højluvede tæpper i Morgenlands onlinebutik

De er gamle. De første tæpper har eksisteret siden begyndelsen af ​​den menneskelige civilisation. De første højluvede, flokati-lignende tæpper dukkede op samtidig med husdyrhold og hyrder. De varmede folk. Tæpper med høj luv fandtes i den antikke Orient og i renæssancen. Omkring 1900 prydede de slotte og overklassens boliger. Efter et mellemlanding med overvejende fladvævede tæpper, genvandt det højluvede tæppe sin popularitet i 1960'erne og blev en inspirerende del af sofaarrangementet i stuen og foran pejsen.

Vær bevidst om din tæppestil

Et rums charme opstår ved en kombination af ​​detaljer, hvor forskelligt boliginteriør harmonerer sammen og forvandler vægge og gulve til det, man kalder et rum. Et højluvet tæppe kan produceres i mange forskellige designs. Klassisk orientalske farver blender ind i den overordnede interiørstil, de minimalistiske og klare farver giver liv til en minimalistisk boligindretning, og som en original flokat tæppe bidrager med en hippie-stemning i rummet.

Shaggy tæppe i alle farver

Du kan vælge, hvad du har lyst til: Hvis du kan lide det prangende og farverige, så vælg dit højluvede tæppe i en lys farve. Er du en mere underspillet type? Så tag et kig på de højluvede tæpper i afdæmpede farver, f.eks creme højluvet tæppe eller det beige højluvede tæppe, samt det hvide højluvede tæppe er meget populære. Med nepalesiske mønstre eller persiske gabbehs bevæger et strejf af det eksotiske sig gennem din stue.

Klassisk ny uld - moderne design

De højluvede tæpper er fremstillet af forskellige materialer. Dette gør det nemt for dig at vælge et eksempel med høj luv til dine formål:

  • Ny uld er en af ​​klassikerne. Det originale materiale er stadig mange kunders favorit den dag i dag.
  • Syntetiske fibre erobrer stuer og kontorer. De er lette at rengøre, robuste og farveægte, og de muliggør nye anvendelser af højluvede tæpper.
  • Viscose sikrer en tæt, fløjlsagtig og frem for alt langtidsholdbar luv.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });