0 Tæpper

Ingen resultater for den valgte filtrering

Desværre matcher dine søgekriterier ingen af vores tæpper. Da vores produktudvalg er meget alsidigt, kan vi helt sikkert finde et tæppe, der passer til dine ønsker.

Kontakt os venligst på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vores kundeservice vil gerne rådgive dig!

Siddemøbler

Vores puffer kombinerer fordelene ved en skammel og sædehynde på smukkeste vis. Med en behagelig polstring og den forhøjede siddeposition, er de det perfekte siddemøbel. Pufskamlerne imponerer med smukke broderier og dekorationer i traditionel patchwork-stil.

Et meget alsidigt tilbehør til hjemmet

Puffen oplever i øjeblikket et sandt comeback. Den kommer oprindeligt fra Orienten, hvor den blev højt værdsat af nomadefolk som en siddepude fyldt med ørkensand. Som et klassisk siddemøbel imponerer den i en lang række designs og sætter sit helt eget særpræg på alle rum. Du kan købe puf i alle tænkelige stilarter, farver og materialer. De kan bruges som opbevaringsplads, som siddeplads eller fodskammel. Ud over deres høje komfort er puffer meget dekorative og kan integreres i ethvert bolig- og indretningskoncept, takket være deres mange forskellige designs og farvenuancer. På grund af deres upåfaldende størrelse fylder de ikke ret meget, men er stadig stilfulde, moderne og elegante .

Et farverigt udvalg af materialer, former, farver og mønstre

Puffer imponerer med deres enorme variation. Når de er strikket og vævet af ny uld, skaber de hygge, mens de i fløjl og læder giver rummet en mere eksklusiv atmosfære. Når de er fremstillet af plastik, kan selv vind og vejr ikke skade dem. Puffer er normalt fyldt med styrofoam-bolde i høj kvalitet, skum og bomuld, alt efter anvendelsesformålet. Den ensfarvede puf i hvid, grå eller sort har et underspillet, men alligevel elegant look. Flerfarvede, mønstrede, farverige, med matte overflader og skinnende stoffer passer til en bred vifte af indretningsideer. Drømmer du om at få et strejf af Orienten i din stue? Så kan du nemt bestille en puf i en passende farve med skinnende guldnuancer.

Før du vælger størrelsen på en puf, skal du vide, hvad den skal bruges til. En puf med en højde på 50 centimeter er ideel som siddeplads. Små størrelser er også velegnede som opbevaringsrum til småting. Derudover fås puf i store, små, runde, firkantede, høje og lave varianter. Du vil helt sikkert kunne finde en puf, der matcher dine behov i vores store sortiment.

Den rigtige puf til enhver stue

I stuen er stilrene puffer praktiske som siddepladser ved siden af ​​sofaen og lænestolen. De fylder kun lidt og fås i mange størrelser. Puffer er meget pænere og mere behagelige at sidde på end simple taburetter og passer perfekt til enhver situation. Hvis du vil bruge din puf som siddeplads eller sidebord, bør du sørge for, at polstringen er tilstrækkelig stabil og giver en lige og plan overflade. En flot bakke kan give stabilitet og støtte. De komfortable puffer er også perfekte til at lægge fødderne op og slappe af, mens du ser tv om aftenen. I soveværelset indbyder det stilrene siddemøbel til, at du sidder på det, når du klæder dig af og på. Den lette og fleksible siddeplads er meget fordelagtig, især på børneværelset. I lyse farver byder de på plads nok til vennerne og kan indrettes præcis efter den kreative leg kræver det.

Hvilken puf skal du vælge til dit boliginteriør?

En stilfuld puf bidrager ikke kun til boligindretningen med komfort og smukke designs. Hvad enten den skal bruges som siddeplads, fodskammel eller sidebord, så er en puf et stilfuldt og dekorativt boligtilbehør, der sætter et særligt præg på enhver indretningsstil. En puf i lyse farver fremhæver en indretning med et etnisk look, men en farverig puf er prikken over i'et til en varm og ren skandinavisk livsstil. Hvis du derimod kan lide at være omgivet af højglansmøbler og opholdsområder i stilrene grå, hvide eller sorte, så er en læderpuf i matchende farve det bedste valg. Med det rette design kan en puf hurtigt integreres i omgivelserne eller med et bevidst stilbrud sætte sit præg på rummet på en berigende og kontrastfyldt måde.

Et bredt udvalg af puffer

Alle vores puffer kommer fra Afghanistan, hvor deres luv er håndvævet og håndsyet af 100% ny uld. Direkte fra producenten kan du vælge en firkantet puf (30 x 30 x 30 cm). Du kan også vælge en aflang puf, som fås i to størrelser (L x B x H): 50 x 40 x 50 cm eller 42 x 36 x 40 cm.

Hver eneste af vores smukke puffer er et unikt møbel af høj kvalitet og omhyggeligt fremstillet. Vores individuelle siddemøbler er flerfarvede og imponerer med sine velformede designs og et orientalsk strejf. Vi lægger særlig vægt på en kombination af elegance og tidløst design. Vores højkvalitets siddemøbler garanterer ukompliceret pleje og holdbarhed. Leder du efter din personlige yndlingspuf, hjælper vi dig gerne med ord og handling. Når du har fundet den vare, du ønsker, leverer vi den direkte hjem til dig på en ukompliceret og bekvem måde.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });