(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

0 Tæpper

Ingen resultater for den valgte filtrering

Desværre matcher dine søgekriterier ingen af vores tæpper. Da vores produktudvalg er meget alsidigt, kan vi helt sikkert finde et tæppe, der passer til dine ønsker.

Kontakt os venligst på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vores kundeservice vil gerne rådgive dig!

Smukke badeværelsestæpper til din personlige oase af velvære

Hvis du vil fremtrylle en imponerende oase på dit badeværelse, kan du vælge et uldtæppe i stedet for de sædvanlige bademåtter. Disse modeller, såvel som imponerende orientalske tæpper, er ideelle til badeværelset, selvom mange mennesker var vant til at bruge konventionelle badeværelsestæppesæt. Men hvis du vil opnå ekstraordinære indtryk, kan du vælge et flot badeværelsestæppe i gråt, som er lavet af naturfibre, eller i en anden trendy farve. I denne sammenhæng er det vigtigt at sige, at de sædvanlige hygiejneforanstaltninger med en løber eller andet tæppe kan implementeres lige så godt, som hvis man kun har fliser og intet tæppe. 

Hvorfor skal du have et badeværelsestæppe?

I forbindelse med rengøring kan det tilsvarende tæppe lægges i gangen eller til siden på ingen tid overhovedet, og badeværelset kan rengøres. Dybest set adskiller tykkere tæpper sig ikke fra klassiske bademåtter med hensyn til hygiejne. Hvis du vil, kan du også vælge et rundt badeværelsestæppe. Materialerne uld, naturfiber og bomuld er særligt populære.        

Indstil visuelle kontraster   

Et rundt tæppe giver en skøn kontrast til de ellers overvejende rektangulære former på badeværelset og skaber et harmonisk udtryk. Størrelsen på tæppet til badeværelset afhænger af størrelsen på dit badeværelse og selvfølgelig af din smag. Det fantastiske ved en et stort badeværelsestæppe er, at det skaber en rigtig hyggelig stemning på badeværelset. Så du får garanteret mere lyst til at bruge tid på badeværelset, for det er faktisk meget sjovt og minder om ren wellness-nydelse i særklasse. Med et smukt orientalsk tæppe kan du for eksempel føle, at du er på et SPA-resort på ferie, blot at dit eget resort er meget billigere, og du behøver ikke dele det med nogen, undtagen måske dine kære. De vil helt sikkert blive glade, når du har skabt sådan et wellness-rum. Et badeværelse er jo ikke kun et sted, der er til for at bade og opretholde hygiejnen.

Kropspleje og afslapning i stor skala

I et komfortabelt møbleret badeværelse kan du effektivt slappe af i dit nye badeværelsesoase i hjemmet efter en hård dags arbejde. Lige når dine fødder rører det bløde tæppe, ved du det: Nu kan du nyde din egen tid. Du er velkommen til at vælge en varm farvesammensætning på badeværelset og visuelt forkæle dine sanser. Dette passer godt til badeværelsesmøbler og tilbehør lavet af fx træ. Farverne vinrød og forskellige nuancer af creme er en særlig populær kombination. Beige, mokka og karamel virker særligt varme og charmerende og vil bringe dig i godt humør. 

Kombiner varme farver

På trods af de varme farver kan du gå efter en enkel stil ved bevidst at fravælge mønstre og kun vælge én farve til badeværelsetæppet. Denne farve vil sætte et smukt præg på de varme jordfarver. Derudover er det meget bedre for fødderne at træde på en blød og varm overflade end de kolde fliser. Det gælder uanset, om du skal pleje dig selv eller blot ønsker at børste tænder og vaske dit ansigt. Det er meget mere behageligt med en lækker løber under fødderne. Selvom du har et meget rent hvidt badeværelse, kan du kombinere det med varme farver. Det er netop der, hvor et farvet orientalsk tæppe fremstår som ekstraordinært og skaber en særlig stemning. Mørkere badeværelsestæpper er velegnede til lyse fliser, og beige tæpper er skønne på mørke fliser, hvor du også kan du bruge meget lette badetæpper.

Badeværelset skal være et tilflugtssted, der giver en luksuriøs wellness-følelse. Et smukt badetæppe sikrer komfort i det kølige, flisebelagte rum. Den integrerer farve og varme.

Pjusket eller fladvævet?

Smukke, bløde tæpper med en tæt, luftig luv er lavet af polyakrylgarn. De er gode til at absorbere vand og harmonerer - hvide eller i lyse farver - med ethvert badeværelse.

På bagsiden har tæpperne en let gummifinish (spraybelægning) eller gummibagside. Belægningen har flere fordele. Det binder tråden godt i luven, og tæppet forbliver holdbart i lang tid. Med gulvvarme giver belægningen mere mening end en gummibagside. Gummibelægningen har en skridsikker effekt, men tæppet forbliver meget elastisk.

Bomuldstæpper strikkes på begge sider - på den ene side velour, på den anden løkker. Tæpperne er fremragende til at absorbere vand. Kommer du gennemblødt ud af bruseren og træder på et bomuldstæppe, tørrer dine fødder hurtigt.

Du kan bruge bomuldstæpper på begge sider, men de behøver et skridsikkert underlag.

Specielt fremstillet frottémateriale er en anden mulighed. Stoffet er tungere end et håndklæde. Omhyggeligt udformede frottétæpper af høj kvalitet ser meget flot ud på badeværelset.

Badeværelsestæpper lavet af en blanding af bomuld og syntetiske materialer har usædvanlige strukturer og ser klassiske og usædvanlige ud.

Pleje af bomuld og højluvede tæpper

Et badeværelsestæppe støvsuges for at fjerne støv, snavs og fnug. Næsten alle badeværelsestæpper kan vaskes ved 30 eller endda 60 grader og er velegnede til tørretumbling (sart program). Vær opmærksom på oplysningerne fra producenten.

Et badeværelsestæppe fylder meget, så det er bedst at vaske det alene. Hvis tromlen er for fuld, bliver tæppet ikke centrifugeret korrekt og tilstrækkeligt. Fra en størrelse på 160 x 100 cm kan en tæppevask eller håndvask give mere mening.

Meget luftige eksemplarer er lavet af polyakryl og fnugger lidt, når de er nyforarbejdede. Hvert tæppe med høj luv mister nogle fibre i løbet af dets levetid. Ikke desto mindre vil et badeværelsestæppe af høj kvalitet aldrig få skaldede pletter, for luven er meget tæt.

Støvsug først tæppet ofte og kraftigt. Vask det ikke med det samme, da acylrester, der er tilbage fra fremstillingsprocessen, kan forårsage afskalning. De skaller let af, men du kan forhindre dem i at dannes ved at støvsuge ofte.

Polyakryl bliver ikke hurtigt snavset, det har en smidighed. Selv efter mange vaske er farverne og teksturen som ny.

Konklusion

Med et smukt tæppe kan dit badeværelse på ingen tid forvandles til en drømmeagtig oase. For at gøre dette skal du blot tilpasse formen på det nye tæppe til formen på dit badeværelse og vælge et mønster eller en farve efter eget valg. Udover den store visuelle fordel, så kan du samtidig nyde en følelse af velvære med et blødt tæppe under fødderne, hvilket ikke er muligt med fliser alene. Tag et kig på vores pragtfulde tæpper nu!


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });