817 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Gulvtæppet i gangen giver besøgende et første indtryk af boligen. Derfor udvælger vi det med omhu.

 

Det rigtige valg af gangtæpper

Hvert tæppe i gangen skaber med det samme en hjemlig atmosfære, der byder gæsterne velkommen med stil. Samtidig opgraderer det rummet. Dens farve, dimensioner og form er afgørende for disse funktioner. Et langt, smalt tæppe strækker visuelt den lille, firkantede gang. Men hvis denne har en rørformet grundplan, er en lille gangløber med mønstre velegnet. Et stort, rektangulært gangtæppe eller tæppebroer er med til at dele en rigtig stor gang op i forskellige opholdsområder. Da det ofte er mørkt i gangen, anbefales stærke farver. En køkkenløber kan placeres i overgangen fra entre til køkken, mens gulvtæppet i gangen ud mod børneværelset skal være smudsafvisende. En passende løber i gangen kan endda forbedre indeklimaet. Dette ville være vigtigt i og uden for soveværelset. Der fortsætter de små løbere som sengetæpper, så man ikke får kolde fødder, når man står op om morgenen.

Hvilke tæpper passer i gangen?

Da indgangspartiet er vores visitkort, fungerer tæppet i gangen også som et vigtigt dekorativt element. Gæsterne bemærker tæppet og hele entréen først. Sørg derfor for, at udseendet på dit gangtæppe understøtter den hjemlige stemning så meget som muligt – du vil trods alt inspirere dine besøgende med det samme. Tæppet skal signalere den varme og komfort, som du ønsker, at din bolig skal udstråle. Men en af ​​tæppets vigtigste funktioner i gangen bør ikke glemmes: efter dørmåtten foran indgangsdøren er det den vigtigste opsamler af smuds. Til dette formål skal den være tilstrækkelig stor og elastisk samt let at rengøre. I store indgangspartier bør gangtæppet derfor dække et tilsvarende stort område, hvilket også fungerer godt med runde modeller.

Hvilket materiale skal gangtæppet være lavet af?

Tæppeløbere fås i dag i adskillige materialer. Materialet påvirker gangtæppets tekstur og design samt den nødvendige vedligeholdelse. Afhængigt af materialet er gangtæppet vaskbart eller kræver en anden form for pleje. Syntetiske fibre og polyester er meget nemme at pleje. Populære naturmaterialer er sisal, bomuld og ny uld. De lagrer varmen meget godt. Gangtæpper med høj eller lang luv af mikrofiber og ny uld, som fås til enhver livsstil, er særligt kælne.

Gangtæpper til entréen fra orientalsk til moderne

Et tæppe i entreen skal matche indretningen og den personlige smag. Der findes tæpper og løbere i mange størrelser, og der er også forskellige designs. Klassiske orientalske tæpper er repræsenteret såvel som meget moderne vævekunst. Gulvtæppet i gangen har normalt ingen frynser. Det ligger meget fladt på gulvet, så ingen snubler over den.

Køb tæpper i ro og mag i onlinebutikken

Der er et spændende udvalg af tæpper til entreen i vores onlinebutik, hvor du i ro og mag kan finde den model, der matcher dine behov. Dimensionerne, materialet og farverne er vigtige i udvalget. Højden på luven (kort luv, høj luv eller lang luv) er også et købskriterium. Mange lægger et kortluvet tæppe i gangen, men det er en smagssag. Købet i vores onlinebutik er også muligt med ratebetaling.

Sådan finder du den rigtige tæppeform

Gulvtæpper fås i alle størrelser og former - og det samme gør alle vores gangtæpper. Når du lægger tæppet på gulvet, skal det have mindst 15 cm plads for at se harmonisk ud. Overvej på forhånd radius, når du åbner døren. Derudover skal gulvtæppet ligge frit, så anbring ikke entremøbler på det.
Mange gange er aflange og smalle, så den klassiske tæppeløber til gangen er ideel til disse. Hvis din gang er ekstremt lang, kan du visuelt forkorte den ved at lægge to subtilt mønstrede tæpper. Selv en stor gang får et spændende præg med flere farvekoordinerede tæpper. Et rundt tæppe tilføjer karakter til en lille firkantet gang. Pift din entré op, og fremtryl en hjemlig stemning med vores gangtæpper!


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });