1 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Tilbehør

Du har endelig købt det, og dit nye tæppe er på plads. Du er glad for den nye hygge i din lejlighed og nyder den bløde fornemmelse under fødderne. Men så begynder det dejlige tæppe at glide eller lave grimme bølger. Derfor har du brug for et skridsikkert tæppeunderlag.

 

Skridsikkert tæppeunderlag forebygger ulykker
Ligger dit tæppe på en glat overflade, såsom parket-, træ- eller klinkegulve, så øges risikoen for, at det glider. Skridsikre underlag er ideelle til at forhindre dette. Du kan få det som en enkelt måtte, eller du kan få det specialfremstillet, så det passer til størrelsen på dit tæppe.
Der kan dannes grimme bølger på tæpperne, hvilket kan føre til en fare for at snuble. Det kan du modvirke med et tæppeunderlag. Det holder nemlig tæppet stramt og lige.
 

Lang levetid gennem god pleje
Med almindelig tæpperens, alt efter materiale, med en støvsuger, let sæbevand lavet af neutral sæbe eller ved hjælp af en god rengøringsspray, kan du ubesværet holde dit tæppe smukt og præsentabelt i lang tid. Ved rengøring skal du nøje følge producentens anvisninger. De giver dig tips til, hvordan du beskytter naturlige materialer, syntetiske fibre og følsomme farver. Men hvis der er sket et større uheld, er det bedst at indlevere det til en professionel tæpperens for at få fjernet smuds og pletter.
 

Konklusion
Det er bedst at pleje dit tæppe hver dag og støvsuge støv, snavs og hår af. Det er tilstrækkeligt, hvis tæppet rengøres grundigt én gang om året og kan luftes grundigt udendørs én gang årligt.

Bemærk, at hvert tæppe har sine egne specielle egenskaber, og hvert materiale har sine individuelle behov. Husker du at pleje dit tæppe ordentligt, så vil det bevare sit strålende udseende i mange år fremover.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });