57 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Hamadan-tæppe mønstre - tradition møder passion

Fordyb dig i Hamadan-tæppernes verden og udforsk Orientens kunst. Hvert mønster ligner et maleri og er unikt i sig selv. Mønsteret er det vigtigste træk ved et persisk Hamadan-tæppe, for det kombinerer traditionen fra den provins, det stammer fra, og knytterens passion. Et tæppe fra Orienten legemliggør således væverens sjæl og provinsens normer og værdier. En væver bruger op til fire år på et eksemplar. Væverne modtager en designskabelon, som er typisk for provinsen, og som de følger. Denne designskabelon bruges normalt kun én gang og varieres derefter. Nomaderne i landsbyerne har dog knyttet nomadiske tæpper uden skabelon, men nabolandsbyernes design ligner hinanden. I disse tilfælde ligner tæpperne hinanden i farve og mønster.

Hamadan-tæppe produktion - et tæt koblet netværk

Konventionelle Hamadan-tæpper er håndknyttede og kommer primært fra den gamle Orient. Disse tæpper kaldes også ofte for orientalske Hamadan-tæpper. På mange af produktionssteder er produktionen af ​​Hamadan-tæpper både vævernes og andre involverede interessenters livsforsikring. Lokale forbindelser til leverandører og producenter muliggør kortere fragtruter og hurtigere produktion. Dette regionale netværk vedligeholdes ved at give det videre fra generation til generation.

Hamadan-tæppe materiale - fordelene ved naturfibre

Klassiske Hamadan-tæpper er normalt fremstillet af naturfibre. Disse naturfibre er opdelt i plante- og animalske fibre. I langt de fleste tilfælde anvendes ny uld, der leveres fra lokale produktionssteder. Alle involverede interessenter i regionen nyder godt af dette. Den forarbejdede nye uld er lugtfri og har et højt fedtindhold. Dette gør tæpperne modstandsdygtige og holdbare. De forarbejdede naturfibre sikrer et afbalanceret indeklima og kan også kombineres med gulvvarme. Udover ny uld bruges andre naturgarner som korkuld, bomuld eller silke.

Hamadan-tæppe farver - farvernes forvandling

Et Hamadan-tæppe er rigt på farver og nuancer. Farverige tæpper passer ind i næsten ethvert interiør, uanset om det er klassisk og orientalsk eller moderne og enkelt. Håndlavede tæpper skal udsættes for sollys i mere end en måned for at kunne falme tilstrækkeligt. Denne tid bliver normalt ikke respekteret i forsyningskæden, så det er ikke underligt, at tæpperne i dit hjem falmer. For at sikre, at tæppet falmer jævnt, skal det roteres hvert andet år. I nogle tilfælde får tæppet først sin endelige farve efter ti år.

Hamadan-tæppe form - det rigtige snit til ethvert interiør

Håndlavede tæpper fås i alle konventionelle former. Rektangulære tæpper er de mest almindelige. To specifikationer for rektangulære tæpper er firkantede tæpper og smalle lange tæpper kaldet " tæppeløbere ". Runde tæpper og ovale tæpper er derimod meget sjældnere.

Hamadan-tæppe mønster - tro mod detaljer og unikt

Den præcise udførelse af tæppevævningen kan ses i prøverne. Det omhyggelige manuelle arbejde gør et Hamadan-tæppet unikt. Hvert mønster er unikt i sig selv, og alligevel er der affiniteter inden for en tæppefamilie. Hamedan-tæpper får enkle, moderne møbler til at fremstå mere livlige takket være de mange forskellige farver og mønstre og sikrer dermed en mere behagelig atmosfære.

Boligen - Hamadan-tæpper beriger ethvert rum

Hamadan-tæpper er en flot udsmykning i ethvert rum. Det tidløse, orientalske design overlever alle tidsaldres trends. De kan lægges ud i næsten ethvert rum, hvad enten det er i den lyse stue eller i det hyggelige soveværelse. Selv pletter generer dem ikke. De fantastiske mønstre får mindre pletter til at fremstå usynlige. I modsætning til grove højluvede tæpper, såsom shaggy-tæpper, er Hamedan-tæpper meget fine og har en kort luv. Det betyder, at disse tæpper også kan fastgøres til dine egne vægge som værdigenstande.

Bring orientalsk kultur ind i dit hjem og hyld vævernes kreativitet og mange års hårde arbejde.

Hamadan-tæpper er en investering for fremtiden. Lad dig ikke afskrække af de høje priser. Klassiske Hamedan-tæpper tilbagebetaler dine udgifter gennem deres lange levetid . Med regelmæssig pleje og rengøring kan tæpperne gives videre i generationer. Derudover er de relativt stabile i pris og har lavt værditab.

Vejledning – Hamadan-tæpper

Vi garanterer, at tæpperne er af høj kvalitet

Hvert af vores tæpper bliver underkastet et omhyggeligt kvalitetstjek og vurderet. Først efter vellykket test afleveres vores tæpper til salgsafdelingen. Du kan uden bekymring købe dit tæppe og returnere det gratis inden for 31 dage, hvis du ikke kan lide det.

Tæppeordbog - al information om tæpperne

Er du nysgerrig, og har du brug for mere information om de tæpper, vi tilbyder? I vores tæppeleksikon finder du blandt andet svar på spørgsmål som:

 

 • "Findes der orientalske tæpper i sort og hvid?"
 • "Hvilket mønster er typisk for et Hamadan tæppe?"
 • "Hvilket materiale foretrækkes til Hamadan-tæpper?"
 • "Hvilken region kommer Hamadan-tæpper fra?"
 • "Hvad er kendetegnene ved orientalske tæpper?"

 

Tæppematerialevidenskab - hurtigt materialeoverblik

For at tæppet opfylder dine komfortkrav, bør du danne dig et overblik over de materialer, vi bruger i vores materialevidenskab. Uld er almindeligt brugt, men hvert uldtæppe kan laves af forskellig uld.

Brug søgefunktion & rumplanlægger - en kort guide til rumplanlægning

Hvis du ikke har nogen konkret idé om, hvilket tæppe der passer til hvilket rum, så bør du tage et kig på vores rumplanlægger. Der vil du modtage præcise instruktioner i, hvordan du lægger dine tæpper hensigtsmæssigt ud i stuen, spisestuen, soveværelset,  børneværelset eller entreen.

Tæppeproduktsortiment - diverse kollektioner og prisklasser

I vores produktsortiment kan du få et hurtigt overblik over hele vores sortiment. Der findes et stort udvalg af Hamadan-tæpper i vores webshop, der bare venter på at finde den rigtige køber. De forskellige udbudte kollektioner er sat sammen over mere end 50 år og indeholder tæpper i forskellige prissegmenter.

Produktion - dit individuelle drømmetæppe

Hvis du ikke finder dit ønskede tæppe i vores sortiment, så tilbyder vi dig at lave en gratis forespørgsel om produktion. Vi behandler din anmodning så hurtigt som muligt og vender tilbage til dig med det samme.

Vores tæpper - fragt & garanti

Returforsendelsen inden for Tyskland og mange andre lande er gratis for dig. Kan du ikke lide tæppet, kan du gøre brug af dine 31 dages returret. Derudover giver vi 12 måneders garanti på hele vores sortiment.

Betaling - nem online-bestilling fra dit hjem

Køb dit drømmetæppe online og betal med den betalingsmetode, der passer dig. Udover de sædvanlige betalingsmetoder som bankoverførsel på forhånd, kreditkort eller PayPal, tilbyder vi også betaling via Amazon Pay, kontant betaling ved afhentning og ratebetaling.

Tæpperens & tæppereparation - pleje af tæpper

Du kan finde ud af, hvordan du plejer dit tæppe korrekt, og hvornår professionel pleje er påkrævet i vores blog om tæpperens og tæppereparation.

Spørgsmål og forslag - venlig kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige kundeservice vil med glæde behandle din forespørgsel og vil helt sikkert finde en passende løsning.

Tjeklisten før dit køb - køb dit tæppe online uden bekymringer

 

 • Har jeg opmålt de vigtigste områder af mine rum?
 • Har jeg valgt den rigtige størrelse?
 • Er formen egnet til mit formål?
 • Passer farverne og designet til mit interiør?
 • Har jeg valgt det rigtige luvmateriale?
 • Har jeg valgt den rigtige betalingsmetode?


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });