1617 Tæpper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Sæt et umiskendeligt præg på dit hjem, der afspejler din individuelle personlighed. Du kan uden den store indsats indrette dit hjem med tæpper. Vores stilfulde tæpper har smukke farver og mønstre, som forvandler din bolig til et hyggeligt tilflugtssted. Udforsk det store og spændende sortiment hos Morgenland Tæpper, når du vil købe kvalitetstæpper. 

 


 

Disse materialer bruges til tæpper

Hvordan du finder det rigtige tæppe, som matcher dine behov, afhænger af hvilke kriterier dit nye tæppe skal leve op til. Hvad er dine krav til rengøring og et dekorativt udseende? Har du børn, en partner eller kæledyr, som kræver, at tæppet lever op til særlige krav? Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige materialer og deres egenskaber.

Ny uld

Nye uldtæpper er slidstærke, og takket være det smidige materiale giver de et behageligt, sundt indeklima. Naturmaterialet har stadig et naturligt fedtindhold. Dette gør det antistatisk og smudsafvisende. Du kan derfor uden bekymringer lægge et nyt uldtæppe i spisestuen. De rum, hvor du vil lægge nye uldtæpper, skal dog være tørre. Fugtige rum skader tæppet på sigt.

Bomuld

Bomuldstæpper er ens i tæpper lavet af animalsk uld. De er utrolig bløde og strækbare og føles enormt behagelige at gå på. Bomuldstæpper er fremstillet af 100% ren bomuld og miljømæssigt bæredygtige. Lider du af allergi, så får du i hvert fald ingen problemer med det plantebaserede materiale i modsætning til animalske produkter.

Sisal, hamp, kokos og jute er bæredygtige, biologisk nedbrydelige og robuste

Vi værdsætter først og fremmest den hjemlige stil, den trygge og hyggelige atmosfære med tæpper fremstillet af naturlige plantefibre. Kokosnøddetæpperne og de øvrige tæpper har en robust struktur, og den store modstandsdygtighed og biologiske nedbrydelighed er godt for miljøet, som vi skal tænke på i disse tider. Tæpper, som er antistatiske og smudsafvisende, er særligt velegnede til meget benyttede områder i huset og lejligheden.

Ædel silke

Når du vælger et  silketæppe, får du også et strejf af luksus. Ganske vist skal du investere lidt mere, hvis du vil forkæle dig selv med den fløjlsbløde følelse af et luksuriøst silketæppe. Den komplekse fremstillingsproces betyder, at prisen bliver højere. Ædel silke er lavet af værdifuldt materiale, men er ikke desto mindre slidstærkt, og det ændrer ikke form.

Polyamid

Den syntetiske fiber er også kendt som perlon eller nylon. Den smudsafvisende overflade er nem at rengøre. Så det er ikke så underligt, at tæpper, som er lavet af dette materiale, ofte kan findes på børneværelser. Hvis der sker et lille uheld, så kan det nemt rengøres uden drama, takket være dette materiale. Polyamidtæpper er også velegnede til gange og indgangspartier.

Polypropylen

Dette materiale er fordelagtigt, hvis du lægger vægt på lave priser, antistatiske egenskaber, nem rengøring og gerne vil have et allergivenligt tæppe. Polypropylen er dog ikke så holdbart  som andre syntetiske materialer.

Hvilke materialer giver hvilke fordele?

Grundlæggende kan tæppematerialer opdeles i syntetiske fibre og naturfibre. Syntetiske fibertæpper af polyester, cellulose eller polyamid er meget slidstærke og nemme at pleje. Naturfibertæpper, som er fremstillet af bomuld, sisal, hamp eller jute har en højere kvalitetseffekt og sikrer en naturlig levende atmosfære. Naturfibertæpper skal plejes og rengøres med særlig omhu, men de er meget holdbare. Udover forskelle i overfladematerialerne er der også forskelle i bærematerialerne. Disse kan være lavet af skum, tekstil eller fleece. Skumbagbeklædning er et godt valg, hvis du ønsker at købe et støjdæmpende tæppe.  

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Læs mere..."); } }); });